Om oss

"Som barn förklädde jag mig till en viking och plundrade i min fantasi. Som tonåring bar jag stolt min Thors hammaramulett runt halsen. Den gav mig styrka och mod och representerade de ädla värderingar som jag strävade efter. Som barn som vuxen blev dessa intressen övertygelser: värderingarna familj, mod och ansvar"
Loic

V.K.N.G är en gemenskap av modiga/starka män och kvinnor som är stolta över sitt kulturarv.

Varför finns VKNG? Att återknyta kontakten med gamla värderingar och övertygelser för att möta dagens sanerade värld.

V.K.N.G är ett franskt företag med uppdraget att sälja autentiska, handgjorda, men prisvärda nordiska och slaviska smycken och tillbehör, använder endast material av högsta kvalitet. Hantverkare skapar unika och eleganta armband, halsband och ringar, inspirerade av vikingakultur och genuin nordisk/slavisk symbolik.

Vi strävar också efter att bygga och vårda en gemenskap av vikingentusiaster, som tycker om mytologi och mystik i den fornnordisk kultur. Om du värdesätter vikingaföreställningar och ideal som styrka, ära, mod och innovation, och du har modet att vara annorlunda, då är vår linje gjord för dig.

Vårt sortiment är varierat, inklusive starka statementplagg såväl som subtila och känsliga föremål, men alla med distinkt vikingakänsla. Designad för män och kvinnor, alla våra pjäser är bäst bärs med stolthet. Vikingstilen är inte för alla men det är okej med oss.

V.K.N.G strävar efter att tillhandahålla samma kvalitetstjänst som vi själva förväntar oss. Vi har etablerade standarder och vi strävar efter att överträffa dem vid varje tillfälle. Om du har några frågor om vårt företag eller våra produkter, kontakta oss gärna och vi återkommer till dig så snart vi kan. Oroa dig inte, det finns inga robotar här, du kommer alltid att prata med en entusiastisk medlem av V.K.N.G-teamet.

 
HANDGJORD

Vi tror att när något är tillverkad för hand av en skicklig och passionerad expert, den är genomsyrad av samma anda av passion och hängivenhet.

Inspirerad av nordisk mytologi och passion för kreativa uttryck, varje föremål är ett unikt konstverk. Fina detaljer inspirerade av traditionella nordiska symboler och mönster, kvalitetsmaterial och experthantverk kombineras för att skapa attraktiva och varaktiga stycken som koppla dig till en av världens mest framstående antika kulturer.

LAGET

Teamet växer för varje år men idag är vi 13 personer som arbetar för framgången för V.K.N.G

Annie, Jessica, Audrey, Siun, Dragan, Petar, Jahz, Adrien, Alexander, Ivan, George, Alice och Loïc

GRUNDLARNAS FAMILJ

Loïc, Alice och vår son Armand

 

Foton av: MD Art > https://www.m-d-art.com/