FAQ's

BESTÄLLNING

VAD ÄR PRISET PÅ LEVERANSEN?

Standard internationell spårad frakt är $12,90
Det ingår för alla beställningar över $70

Internationell expressleverans börjar på $20,90 (beroende på land)
Det ingår för alla beställningar över $200

Expressleverans är endast tillgänglig för produkter som lagras i Frankrike. Om Expressalternativet inte erbjuds i kassan betyder det att beställningen måste göras på begäran (eller en del av beställningen).

HUR LÅNGE TAR DET ATT LEVERERA?

Våra unika föremål tillverkas av riktiga hantverkare i begränsade kvantiteter eller på begäran. Detta säkerställer att varje del är unik och av högsta kvalitet. Tyvärr kan denna typ av autentisk kvalitet inte skyndas på, så vi kan bara garantera leveranstider på mellan 10 och 20 dagar för alla produkter som skickas från verkstaden i Ukraina. Detta gäller alla produkter som visar meddelandet "Made on Demand". En stor del av våra produkter lagerförs dock i Frankrike, med möjlighet till expressleverans mellan 24 och 72 arbetstimmar och en standardleveranstid mellan 5 och 10 arbetsdagar beroende på land.

JAG HAR PROBLEM MED ATT LAGA EN BESTÄLLNING?
Samtidigt som vi arbetar vårt hårdaste för att säkerställa att vår onlinebutik alltid fungerar bra, kan problem uppstå. Om du har problem eller behöver hjälp med att göra en beställning, vänligen kontakta vårt kundtjänstteam direkt via vår kontakta oss form. Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa det här problemet åt dig så snabbt som möjligt.
KAN JAG ÄNDRA MIN BESTÄLLNING NÄR DEN LATS?
Det är möjligt att ändra din beställning inom minuterna efter din betalning. För att göra det, vänligen kontakta vår kundsupport omedelbart.

Vi kan inte ändra en beställning som lagts 24 timmar innan. Inom en timme efter att du lagt din beställning har skapande och leveransprocess redan börjat för att minimera väntetiden.
KAN JAG FÅ EN ANNAN LEVERANSADRESS TILL MIN FAKTURERINGSADRESS?
Ja, vi kan skicka din beställning till en annan adress än din faktureringsadress, även om det kan försena din beställning något eftersom vi verifierar leveransadressen. Vi rekommenderar att du skickar till den adress som ditt betalkort är kopplat till för att undvika förseningar.
NÄR VET JAG OM MIN BESTÄLLNING HAR SÄKTES?
Du kommer att få ett e-postbekräftelsemeddelande från oss, som innehåller ditt leveransspårningsnummer, när din beställning har skickats. Det betyder att din vara har lämnat vårt lager och är på väg till dig. Observera att det kan ta några timmar efter avsändning innan ett spårningsnummer online blir aktivt.
VARFÖR AVBRYTES MIN BESTÄLLNING?

Om din beställning oväntat avbröts, är chansen stor att vårt bedrägerifilter flaggade upp din beställning. Försök att beställa igen med ett PayPal-konto, eller kontakta oss för att se hur vi kan lösa problemet.

KAN JAG SPÅRA MIN BESTÄLLNING?

När beställningen har skickats kommer du att få ett e-postmeddelande för att informera dig. Du kan spåra ditt paket direkt via vår beställning spårningssida

Eller direkt från andra logistiktjänster som t.ex UkrPoshtas webbplats,  Den senare, eller tysk posttjänst .

Observera en igen, att det kan ta några timmar efter avsändning innan ett spårningsnummer online blir aktivt.

Tyvärr är spårning av paket som skickas från Ukraina för närvarande inte tillgängligt för följande länder: Nya Zeeland, Kanada, Australien och Tyskland.

GÖR DU ANPASSADE BESTÄLLNINGAR?

Detta kan göras i vissa fall och under vissa förutsättningar. På grund av för många misslyckade förfrågningar ber vi nu om ett förskott på 300€ för att påbörja arbetet. För detta, vänligen kontakta vår kundsupport .

BETALNING

VILKA BETALNINGSMETODER ACCEPTERAR DU?
ACCEPTERAD
  • Visum
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Delta
  • Ensam
  • Maestro
  • American Express
  • PayPal
  • Banköverföring (på exceptionell begäran) 
INTE ACCEPTERAD
  • Postförskott
MÅSTE JAG BETALA TULLAR OCH IMPORTTULLAR?

Vi skickar till de flesta länder på DDP-basis (Delivery Duty Paid), vilket innebär att alla relevanta importskatter och tullar redan har inkluderats i ditt slutliga inköpspris. För ytterligare information besök: Frakt & Retur

Det kan i mycket sällsynta fall hända att tullen ber om betalning för att ta emot din beställning. Om du befinner dig i den här situationen, kontakta oss omedelbart.

TULLEN HAR KONTAKTAT MIG FÖR ATT BEHÖRA MER INFORMATION?
Vänligen använd kontakta oss formulär för att meddela oss detaljerna om ditt problem och vi kommer att förse dig med all information du behöver.

RETURER

VAD ÄR DIN RETURPOLICY?

Du kan hitta all information om vår returpolicy på vår Frakt & Retur sida.

JAG FÅR FEL ARTIKEL, VAD GÖR JAG?
Ibland händer det misstag och vi strävar efter att rätta till dem så snabbt som möjligt. Kontakta kundtjänstteamet med hjälp av vår kontakta oss formulär, så kommer vi att kontakta dig för att lösa problemet. Kom ihåg att inkludera ditt beställningsnummer när du kontaktar vårt kundtjänstteam så att vi kan hjälpa dig så effektivt som möjligt.