Skräddarsydda smycken

Upptäck konsten att skräddarsy smycken på V.K.N.G

På V.K.N.G tror vi att smycken inte bara är en accessoar utan en form av konst som speglar din unika personlighet.

Våra designers är dedikerade till att skapa skräddarsydda plagg som resonerar med din individuella stil. Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda smycken som är lika unika som du är.

Din vision, vårt hantverk

Oavsett om du vill ha en unik smycke eller en design som kan delas med andra, erbjuder V.K.N.G två distinkta alternativ för dina anpassade smyckesbehov:

  1. Exklusiva skapelser: För dem som söker ett unikt mästerverk erbjuder vi exklusiva designtjänster. Din idé kommer att väckas till liv som ett unikt stycke, som aldrig kommer att replikeras. Priserna för dessa exklusiva pjäser börjar från $400 för silver och cirka $1000 för guld.

  2. Personlig men ändå delbar design: Om du föredrar en personlig design som vi också kan erbjuda till andra kunder, är detta alternativ idealiskt. Priserna för dessa anpassade men ändå delbara pjäser börjar vid $200 för silver och $500 för guld.

Ett spektrum av val

På V.K.N.G förstår vi att essensen av anpassade smycken ligger i detaljerna. Vi erbjuder ett brett utbud av ädelstenar inklusive ametist, granat, topas, citrin, safir, rubin, smaragd och diamant, samt en rad kiselstenar i olika färger.

Skapa dina drömsmycken

För att börja skapa dina drömsmycken, fyll bara i vårt formulär med dina preferenser. Vår process inkluderar:

  • En detaljerad diskussion om din designvision.
  • En skiss på designen för ditt godkännande, med möjlighet till revideringar.
  • En 3D-modell av dina smycken för slutgiltigt godkännande.
  • Expert hantverk av din pjäs i din valda metall.
  • Slutleverans av dina skräddarsydda smycken, komplett med fotografier.

Utöka dina val

Förutom ringar, hängen och örhängen är V.K.N.G glada över att kunna meddela att vi nu erbjuder ett utökat utbud av specialtillverkade föremål. Du kan nu designa dina egna armband, nålar, broscher och mer, alla tillgängliga i sterling silver, guld och platina. Om du kan föreställa dig det kan vi skapa det.

Gå med i V.K.N.G Experience

Hos V.K.N.G är det din fantasi som sätter gränser. Kontakta oss idag för att börja resan med att skapa dina skräddarsydda smycken, en sann återspegling av din personliga stil och kreativitet.

Kontaktformulär