Leveransdetaljer för våra unika handgjorda och handsmidda smycken

Hantverkssmycken med en global touch

Vår kollektion innehåller 'Handgjorda' och 'Handsmidda' smycken, varje smycke är unikt märkt i sitt namn och beskrivning för att framhäva dess hantverksmässiga ursprung. Våra produkter är tillverkade med noggrann omsorg och tillverkas på beställning i våra verkstäder som inte bara finns i Ukraina utan även i Spanien, Frankrike och Italien. Varje plats bidrar med sitt unika hantverk och stil, och erbjuder ett varierat utbud av utsökta smycken.

Ukrainskt hantverk

Trots utmaningarna i östra Ukraina fortsätter våra skickliga hantverkare sitt hängivna arbete och säkerställer att vi kan skicka våra utsökta handgjorda smycken till din dörr, var som helst i världen. Skapandet av våra ukrainska handgjorda smycken sträcker sig vanligtvis från 5 till 10 dagar per beställning, med intrikata mönster som kräver extra tid.

Europeiskt konstnärskap

Förutom vår ukrainska verkstad är vi stolta över våra handgjorda och handsmidda smycken från Spanien, Frankrike och Italien. Dessa europeiskt tillverkade föremål återspeglar det rika kulturarvet och det exceptionella konstnärskapet i sina respektive länder, vilket ger en unik stil till vår samling.

Globala leverans- och produktionstider

Vi är engagerade i att leverera våra handgjorda och handsmidda föremål globalt. De genomsnittliga leveranstiderna till olika regioner är följande:

  • USA: 15 - 20 dagar
  • Europeiska unionen: 15 - 20 dagar
  • Storbritannien: 15 - 20 dagar
  • Australien: 20 - 30 dagar
  • Kanada: 15 - 25 dagar
  • Nya Zeeland: 30 - 35 dagar
  • Resten av världen: 30 - 40 dagar

Dessa leveranstider är utöver de produktionstider som anges för varje artikel. Under semesterperioden kan frakten till vissa destinationer ta längre tid.

Tullar och ansvar

Tänk på att i vissa regioner eller länder kan tullavgifter tillkomma. Vi rekommenderar att du kontrollerar dina lokala bestämmelser i detta avseende.

Stödja hantverkare i hela Europa

Ditt köp av våra handgjorda och handsmidda produkter ger dig inte bara ett unikt smycke utan stödjer också våra hantverkare i Ukraina, Spanien, Frankrike och Italien. Detta hjälper dem att fortsätta sin hantverkstradition och bidrar till den kulturella rikedomen i vår samling.

Vanliga frågor

  • Framgångsfrekvens för leverans: Trots logistiska justeringar förblir vår framgångsfrekvens för leverans exceptionellt hög, mindre än 1 % behöver en ny gratis försändelse.
  • Förlorade försändelser: Om din produkt inte anländer inom 45 dagar från deadline för leverans kommer vi antingen att återbetala dig helt eller skicka om din beställning kostnadsfritt efter en undersökning.
  • Spårningsproblem: Begränsade spårningsuppdateringar förväntas på grund av omdirigering av paket. Om ditt paket inte anländer inom den garanterade leveranstiden kommer vi att undersöka och antingen återbetala eller ersätta din beställning.