Utforska hjärtat av vårt skapande av hantverkssmycken

En gobeläng av globalt hantverk

I hjärtat av Kiev, Ukraina, är vår hantverksverkstad ett nav av kreativitet och tradition, där varje smycke kopplar våra hantverkares skicklighet till din personliga samling. Inspirerat av nordiska och slaviska mytologier, väcker vårt team av hantverkare varje design till liv med en blandning av historia och konstnärskap.

Kulturell fusion: nordiskt och slaviskt arv

Våra mönster bygger på den rika, sammanflätade historien från de nordiska och slaviska folken, särskilt arvet från Kievan Rus. Denna era markerade sammansmältningen av gamla slaviska traditioner med nordisk kultur, vilket påverkade våra skapelser med delade hedniska gudar och ritualer.

Det varangiska inflytandet

Varangianerna, legendariska ryska vikingar, inspirerar vår design med sin historia som elitvakter i det bysantinska riket. Deras styrka och mystik är invävda i våra skapelser och förenar gammal tapperhet med modernt hantverk.

Fransk hantverkare: Runornas magi

Vår franske hantverkare, en hängiven Asatru-utövare i över ett decennium, ger en mystisk touch till vår samling. Han smider runor medan han skanderar galdr och åberopar kraften i varje runa. Denna andliga process ger varje del en djup koppling till nordisk mytologi.

Italienskt konstnärskap: Handsnidat träslöjd

I Italien är vår begåvade hantverkare specialiserad på utsökt trägravyr. Hans handsnidade skapelser är unika mästerverk, som visar upp oöverträffad skicklighet och en passion för detaljer.

Spanskt hantverk: Historiska kopior

Vår spanska hantverkare utmärker sig i att skapa historiska repliker och hedrar traditionella metoder med största respekt. Varje pjäs är ett bevis på Spaniens rika historia och kulturarv.

Från koncept till skapelse

Varje smycke börjar som en idé, förvandlad till verklighet genom skickligt hantverk. Våra hantverkare använder datorstödd design för att blanda gamla motiv och myter i varje skapelse.

Hantverkarens beröring

När våra hantverkare tar emot din beställning inleder de en noggrann process, formar, formar och strukturerar metallen för att ge designen liv. Den sista handen inkluderar noggrann dimensionering, lödning och polering, vilket säkerställer att varje bit är ett konstverk.

Din fantasi, vår skapelse

Kom ihåg att vi är här för att förverkliga din vision med våra skräddarsydda beställningar. Oavsett om det är ett föremål inspirerat av nordisk mytologi eller en unik design du har drömt om, är våra hantverkare i Ukraina, Frankrike, Italien och Spanien redo att skapa något alldeles speciellt för dig.

Kontakta oss :

Kontaktformulär