Momsuppdatering

Uppdaterad 21 augusti 2021

Kära kunder,

Som ni vet gäller från och med den 1 juli 2021 en ny europeisk regel om moms (IOSS) på e-handel för alla europeiska länder.

Från och med nu kommer all momsuppbörd att centraliseras på en enda EU-plattform, oavsett leveransland.

Vad detta betyder för dig som kund:

• Du kan vara säker på att du inte kommer att behöva betala tullavgifter (importavgift) och/eller extra moms på dina inköp

• Du kommer att dra nytta av snabbare leverans tack vare minskad tullblockering. Vad detta betyder för oss som e-handelsföretag:

• En ökning av priserna med cirka 20 % (beroende på vilken momssats som gäller för varje land)

• Försäkran om att ge dig bättre service och eliminera obehagliga överraskningar (som förfrågningar om ytterligare betalning för att din beställning ska kunna tullklareras)

Dessa regler är EU-omfattande förordningar som vi är skyldiga att följa.

För vår verksamhets hållbarhet och för att upprätthålla vår höga servicekvalitet är vi också skyldiga att omvärdera några av våra priser för att säkerställa att vi kan hålla våra löften och förse dig med bästa möjliga produkter och tjänster.

Du kan vara säker på att priserna som visas på vår webbplats är det totala priset, och inga extra kostnader kommer att läggas till din beställning efter att den har lagts.

Medan vårt listpris kommer att vara högre, totalt sett, bör det här nya arrangemanget göra att du betalar mindre och tar emot din beställning snabbare och med mindre krångel.

Vi vill vara 100 % transparenta med dig angående denna situation och vad den betyder för vår relation med dig.

Hela V.K.N.G-teamet önskar er en härlig avslutning på semestern och en bra start på läsåret.

Med vänliga hälsningar,