Viking Voyages: Navigating through History in Educational Curricula

Viking Voyages: Navigointi historian läpi opetussuunnitelmissa

Viikingit ovat aina kiehtoneet opiskelijoita, erityisesti niitä, jotka ovat kiinnostuneita pohjoismaisista mielenkiintoisista historiallisista hetkistä ja faktoista.

Tässä on artikkeli, joka paljastaa viikinkilaivojen salaisuudet 

Viikinkimatkat ovat yksi niistä aiheista, joista nuoret oppijat puhuvat mielellään historian tunneilla. Ja se ei ole ihme.

Viikingit ovat kuuluisia merenkulkijoiden matkoistaan ​​ja tutkimusmatkoistaan, jotka herättivät kiinnostuksen kaikille, jotka tietävät näistä norjalaisten matkustamisesta ja elämästä.

Useimmat opetussuunnitelmat sisältävät viikinkiaiheen luokissaan, jotta opiskelijat motivoivat oppimaan lisää näistä uskomattomista ihmisistä ja heidän tutkimusmatkoistaan.

Opiskelijoiden suuri kiinnostus Viking-teemaa kohtaan puhkesi sen jälkeen, kun suosittu tv-sarja "Vikings" esitettiin Netflixissä.

Siten tämä historiallinen draama kuljettaa jokaisen katsojan norjalaisten brutaaliin ja salaperäiseen maailmaan, ja se sai nuoret oppijat entistä enemmän sitoutumaan aiheeseen ja sai heidät sukeltamaan syvemmälle ja keskittymään enemmän vuosisatoja sitten tapahtuneisiin viikinkimatkoihin.

Kuinka viikingit navigoivat maailmassa


Mikä sitten oikein vetää eniten opiskelijoiden kiinnostusta pohjoismaisen historian tunneille?

Ensinnäkin se tosiasia, että viikingit matkustivat ilman nykyaikaisia ​​navigointityökaluja, houkutteli eniten oppijoita, jotka tutkivat salaperäistä viikinkiaikaa ryöstöillään ja taisteluillaan sekä kuuluisan muuttoliikkeen parempiin maihin omaksuen uusia ideoita, kulttuurisia impulsseja, ja tietysti uskonto.

Monia näkökohtia tulee ottaa huomioon tutkittaessa, kuinka pohjoismaalaiset matkustivat ulkomaille ja valtasivat maat. Viikinkien pitkästä historiasta huolimatta pysähdymme ja tutkimme tarkasti, kuinka he navigoivat ympäri maailmaa, sillä tämä on jännittävin osa, jonka useimmat opiskelijat innokkaasti oppisivat.


Matkustaminen laulujen ja riimien kanssa


Ei ole mikään salaisuus, että laulaminen ja riimuminen olivat erittäin suosittuja viikinkien aikana.

Ihmiset käyttivät lauluja ja laulamista kertoakseen tarinoita ja tärkeitä tietoja mistä tahansa asiasta, olipa kyse uskonnollisista seremonioista, sotataisteluista tai jokapäiväisestä työstä.

Erityisiä viikinkilauluja käytettiin yleisesti matkustettaessa maasta maahan, kun muille kerrottiin sääolosuhteista ja ylistettiin jumalia, jotka auttoivat ihmisiä voittamaan vaikeat olosuhteet.

He uskoivat, että laulut ja laulu auttoivat heitä pitkillä ja haastavilla matkoilla, tuoden positiivisia tuloksia matkan varrella ja luoden siedettävät olosuhteet matkalle, joka kesti päivistä vuosiin päästä perille.

Viikinkilauluja seurasivat tyypillisesti rummut, torvet ja huilut, jotka tukivat ja vahvistivat heidän matkakokemuksiaan.

Vastaavasti tämän päivän kontekstissa kirjoituspalvelut toimivat nykyaikaisten matkailijoiden kumppaneina ja tarjoavat heille tarvittavat työkalut ja resurssit navigoidakseen akateemisilla matkoillaan tehokkaasti.

Tarjoamalla asiantuntevaa ohjausta ja henkilökohtaista apua akateemisissa kirjoitustehtävissä, olipa kyse tilastojen kotitehtävistä tai esseiden kirjoittamisesta, kirjoituspalvelut antavat opiskelijoille mahdollisuuden voittaa haasteita ja menestyä.

Kuten vanhat viikinkilaulut, kirjoituspalvelut seuraavat oppilaita heidän koulutusmatkoillaan ja tarjoavat tukea ja rohkaisua matkan varrella.


Linnut ja valaat navigointimerkeinä


Viikinkikaudella ihmisiltä puuttui erityisiä välineitä, jotka auttaisivat heitä navigoimaan merellä. He saattoivat luottaa vain tähtikirkkaaseen yöhön, villieläimiin tai sääolosuhteisiin, jotka toimivat navigointivälineinä heidän ulkomaanmatkoillaan.

Piti olla hyvä ymmärrys luonnosta voidakseen ennakoida matkaesteitä ja selviytyä ulkoisista tekijöistä, jotka olisivat estäneet purjehtijia liikkumasta vedessä vapaasti.

Yleisimmät eläimet, joihin viikinkien suhdetta maahan ja mereen luotettiin, olivat linnut ja valaat, joita olisi voitu käsitellä kompassina tiettyihin paikkoihin ja niiden soveltuvuuteen asumiseen.

Samoin nykymaailmassa korkeakoulujen merillä navigoivat opiskelijat voivat luottaa kirjoituspalveluihin ohjaajina.

Aivan kuten linnut ja valaat antoivat suuntavihjeitä muinaisille merimiehille, kirjoituspalvelut tarjoavat opiskelijoille opastusta ja tukea, joita he tarvitsevat navigoidakseen akateemisen kirjoittamisen monimutkaisissa kysymyksissä.

Tällaisista palveluista opiskelijat voivat saada apua kirjoittamiseen tai jopa tilastoihin.


Navigointi aistien avulla


Toinen tyypillinen navigointityyli, jota useimmat viikingit käyttivät, oli aistit ja aistillinen mietiskely, joka auttoi ennustamaan erilaisia ​​ajankohtaisia ​​tilanteita.

Ensimmäinen ja tärkein jatkuvasti harjoitettu aistikyky oli näkö. Kuulo, kosketus ja haju olivat muita navigointilaitteita, joihin viikingit luottivat matkallaan täysin, sillä nämä tunteet auttoivat heitä ennustamaan tulevaa myrskyä, erottamaan aluksen parhaan reitin ja poimimaan paljon tietoa merestä.

Kokenut merenkulkija pystyi epäilemättä aisteillaan kertomaan, oliko laiva lähellä määränpäätään.

Näin ollen jotkut viikingit pystyivät helposti ennustamaan terävällä silmällä, kuinka lähellä maa oli ja kuinka pian he pääsisivät kartalla olevaan pisteeseen.

Useimmissa tapauksissa navigointi onnistui ilman karttaa, kun merimiehet käyttivät kaikkia ammatillisia kykyjään ja ohjasivat alusta täysin tunteisiinsa ja intuitioon luottaen.

Drakkar-edustus saatavilla VKNG-myymälästämme


Maamerkki- ja mentaalikaavioiden käyttäminen


Viikingit pitivät aina silmällä maalla olevia esineitä liikkuessaan rannikkoa pitkin.

Loistavaa muistiaan käyttämällä he pystyivät muistamaan helposti matkan varrella tapahtuneet alueet ja alueet.

Matkoilla saadut tiedot jaettiin muille ihmisille, jotka voisivat hyödyntää sitä matkoillaan ja samalla välittää tietoa tuleville merenkulkijoille.

Tällainen henkinen kartta ja viestintämenetelmä tarjosivat merimiehille ainutlaatuisen kokemuksen, joka auttoi viikingit helposti hallitsemaan kaukosuunnistusta.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.