FAQ:t

TILAAMINEN

MIKÄ ON TOIMITUKSEN HINTA?

Normaali kansainvälinen seurantatoimitus maksaa 12,90 dollaria
Se sisältyy kaikkiin yli 70 dollarin tilauksiin

Kansainvälinen pikatoimitus alkaa 20,90 dollarista (maasta riippuen)
Se sisältyy kaikkiin yli 200 dollarin tilauksiin

Pikatoimitus on saatavilla vain Ranskassa varastoituille tuotteille. Jos Express-vaihtoehtoa ei tarjota kassalla, se tarkoittaa, että tilaus on tehtävä pyynnöstä (tai osa tilauksesta).

KUINKA KAUKO TOIMITUS KEE?

Ainutlaatuiset kappaleemme ovat todellisten käsityöläisten valmistamia rajoitettuja määriä tai tilauksesta. Tämä varmistaa, että jokainen kappale on ainutlaatuinen ja korkealaatuinen. Valitettavasti tämän tyyppistä autenttista laatua ei voi kiirehtiä, joten voimme taata vain 10-20 päivän toimitusajat kaikille Ukrainan tehtaalta lähetetyille tuotteille. Tämä koskee kaikkia tuotteita, joissa näkyy "Made on Demand" -viesti. Suuri osa tuotteistamme on kuitenkin varastossa Ranskassa, ja mahdollisuus pikatoimitukseen 24-72 työtunnin välillä ja normaali toimitusaika 5–10 työpäivää maasta riippuen.

ONKO MINULLA ONGELMIA TILAUKSESSA?
Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että verkkokauppamme toimii aina hyvin, ongelmia voi ilmetä. Jos sinulla on ongelmia tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme suoraan meidän kauttamme ota meihin yhteyttä muodossa. Teemme parhaamme ratkaistaksemme tämän ongelman puolestasi mahdollisimman nopeasti.
VOIKO MUUTTAA TILAUKSENI, KUN SE ON TEHTY?
Tilaustasi on mahdollista muokata maksua seuraavien minuuttien aikana. Ota yhteyttä meihin tehdäksesi niin asiakaspalvelu heti.

Emme voi muokata 24 tuntia ennen tehtyä tilausta. Luonti- ja toimitusprosessi on jo aloitettu tunnin sisällä tilauksen tekemisestä odotusajan minimoimiseksi.
VOIKO MINUN LASKUTUSOSOITTEENI SAADA TOINEN TOIMITUSOSOITE?
Kyllä, voimme lähettää tilauksesi eri osoitteeseen kuin laskutusosoitteesi, mutta tämä voi viivästyttää tilaustasi hieman, kun vahvistamme toimitusosoitteen. Suosittelemme, että lähetät osoitteeseen, johon maksukorttisi on linkitetty, jotta vältytään viivästyksiltä.
MILLOIN TIEDÄN, ONKO TILAUKSENI LÄHETETTY?
Saat meiltä lähetysvahvistussähköpostin, joka sisältää toimituksen seurantanumeron, kun tilauksesi on lähetetty. Tämä tarkoittaa, että tuotteesi on lähtenyt varastostamme ja on matkalla luoksesi. Huomaa, että verkkoseurantanumeron aktivoituminen voi kestää muutaman tunnin lähettämisen jälkeen.
MIKSI TILAUKSENI PERUUTETTIIN?

Jos tilauksesi peruutettiin odottamatta, on mahdollista, että petossuodattimemme merkitsi tilauksesi. Yritä tilata uudelleen PayPal-tilillä tai ota meihin yhteyttä nähdäksemme kuinka voimme ratkaista ongelman.

VOIKO SEURAA TILAUSTANI?

Kun tilaus on lähetetty, saat sähköpostiisi ilmoituksen. Voit seurata pakettiasi suoraan tilauksemme kautta seurantasivu

Tai suoraan muista logistiikkapalveluista, kuten UkrPoshtan verkkosivusto,  Myöhempi, tai Saksan postipalvelu .

Huomaa vielä kerran, että verkkoseurantanumeron aktivoituminen voi kestää muutaman tunnin lähettämisen jälkeen.

Valitettavasti Ukrainasta lähetettyjen pakettien seuranta ei ole tällä hetkellä käytettävissä seuraavissa maissa: Uusi-Seelanti, Kanada, Australia ja Saksa.

TEKEMÄÄN TILAUKSET?

Tämä voidaan tehdä tietyissä tapauksissa ja tietyissä olosuhteissa. Liian monien epäonnistuneiden pyyntöjen vuoksi pyydämme nyt 300€ ennakkoa työn aloittamiseen. Ota tätä varten yhteyttä meihin asiakaspalvelu .

MAKSU

MITÄ MAKSUTAVAT HYVÄKSYT?
HYVÄKSYTTY
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Delta
  • Yksin
  • Maestro
  • American Express
  • PayPal
  • Pankkisiirto (poikkeuspyynnöstä) 
EI HYVÄKSYTTY
  • Postiennakko
PITÄÄ MINUN MAKSAA TULLI- JA TUONTITULLIT?

Toimitamme useimpiin maihin DDP (Delivery Duty Paid) -periaatteella, mikä tarkoittaa, että kaikki asiaankuuluvat tuontiverot ja tullit on jo sisällytetty lopulliseen ostohintaasi. Lisätietoja on osoitteessa: Toimitus ja palautukset

Hyvin harvoissa tapauksissa tulli pyytää maksua tilauksesi vastaanottamisesta. Jos joudut tähän tilanteeseen, ota meihin yhteyttä heti.

ONKO TULLI OTTUT YHTEYTTÄ MYÖS LISÄTIETOJA?
Käytä ota meihin yhteyttä lomakkeella, jossa kerrot meille ongelmasi yksityiskohdista, ja annamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

PALAUTUKSET

MIKÄ ON PALAUTUSKÄYTÄNTÖSI?

Löydät kaikki palautuskäytäntömme tiedot sivuiltamme toimitus ja palautus sivu.

SAAN VÄÄRÄN TUOTTEEN, MITÄ teen?
Joskus virheitä sattuu, ja pyrimme korjaamaan ne mahdollisimman nopeasti. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme käyttämällä meidän ota meihin yhteyttä lomakkeella, ja otamme yhteyttä ongelman ratkaisemiseksi. Muista lisätä tilausnumerosi, kun otat yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, jotta voimme auttaa sinua mahdollisimman tehokkaasti.