laillinen

laillinen

OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS

● Verkkosivuston julkaisija:


BLGD Enterprise – VKNGjewelry (SAS)
Kenen pääkonttori sijaitsee: 21 Boulevard Kraëmer, 13014 Marseille, RANSKASosiaalinen muoto: Rekisteröity Marseillen kauppahakemistoon numerolla (RCS) 85046833100028
Osakepääomalla 3000 euroa
Yhteisön sisäinen ALV-numero: FR 37 850468331
Sähköposti: Contact@vkngjewelry.com

● Julkaisujohtaja
Herra Loïc Bonici, tavoitettavissa samoista yhteystiedoista kuin verkkosivuston julkaisija

● Isäntä

Hyvä isä

14455 North Hayden Rd.

Suite 219. Scottsdale,

AZ 85260 USA.
Sähköposti: legal@godaddy.com

KÄYTTÖEHDOT

● Immateriaaliomaisuus

Julkaisija omistaa immateriaalioikeudet kaikkeen Sivuston sisältöön. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston käyttäjät eivät saa ladata tai kopioida ja liittää tällaista sisältöä, ellei laki tai julkaisija sitä nimenomaisesti salli.

 

Tekijät : Sivuston valokuvat ovat ottaneet: https://www.m-d-art.com/ tai OrkisSystem.com, ja ne ovat tekijänoikeudella suojattuja. Kaikki luvaton käyttö voidaan asettaa syytteeseen.

 

Sivuston sisältö on kustantajan yksinomaista omaisuutta, ja se on suojattu Ranskan ja kansainvälisten immateriaalioikeuksia koskevien lakien mukaisesti, sanotun kuitenkaan rajoittamatta sen kumppaneiden oikeuksia. Tämä omistusoikeus sisältää soveltuvin osin verkkosivustolla olevat tietokannat, jotka on suojattu tietokantojen tuottajien sui generis -oikeudella.

Sivuston osia kokonaisuutena tai yksittäin ei saa käyttää, muuttaa, kääntää, mukauttaa, kopioida, hyödyntää kokonaan tai osittain ilman julkaisijan nimenomaista lupaa syytteen alaisena. Tämä tarkoittaa, että verkkosivuston käyttäjät eivät voi ladata tai kopioida ja liittää tällaista sisältöä ilman julkaisijan nimenomaista lupaa.

● Hypertekstilinkit

Sivusto todennäköisesti ohjaa käyttäjän hypertekstilinkkien kautta muille julkaisijan tai kolmansien osapuolien muokkaamille verkkosivustoille. Käyttäjän vastuulla on tutustua näiden kolmansien osapuolten verkkosivustojen laillisiin huomautuksiin ja noudattaa niiden mahdollisia käyttöehtoja.

Julkaisija ei ole millään tavalla vastuussa sellaisilla verkkosivuilla julkaistuista tiedoista, joihin sen verkkosivuilla olevat hypertekstilinkit viittaavat, eikä mistään vahingoista, jotka johtuvat pääsystä niihin.

Jos henkilö ohjaa käyttäjänsä tälle verkkosivustolle, Julkaisija varaa oikeuden pyytää tälle verkkosivustolle osoittavan hypertekstilinkin poistamista, jos hän katsoo, että linkki ei ole hänen oikeuksiensa ja oikeutettujen etujensa mukainen.