Toimitus ja palautukset

Toimitus ja palautukset

Viimeisin päivitys: 13.9.2023

LAIVAUS

 1. Saatavuus varastossa

Tuotteet tarjotaan myyntiin ja toimitetaan käytettävissä olevien varastojen rajoissa. Mikäli tilattua Tuotetta ei ole saatavilla, VKNG ilmoittaa asiasta välittömästi Asiakkaalle ja voi tarjota hänelle laadultaan ja hinnaltaan vastaavan tuotteen tai, jos se ei ole mahdollista, palauttaa tilauksen asiakkaan niin halutessaan. VKNG ei ole velvollinen maksamaan peruutuskorvauksia, paitsi jos tuotteen hinta palautetaan, ellei sopimuksen noudattamatta jättäminen ole henkilökohtaisesti VKNG:n syynä.

 1. Oikeus riskien pidättämiseen ja siirtoon

VKNG pysyy myytyjen Tuotteiden omistajana, kunnes hinta on kokonaisuudessaan maksettu. VKNG sitoutuu ryhtymään kaikkiin tarvittaviin varotoimiin VKNG:n omistuksessa olevien Tuotteiden asianmukaisen säilymisen varmistamiseksi. Lukuun ottamatta tapausta, jossa koko hintaa ei ole maksettu tilaushetkellä, tuotteen omistusoikeus siirtyy Asiakkaalle toimituksen yhteydessä. Kaikki Tuotteen katoamisen tai vahingoittumisen riski siirtyy Asiakkaalle, kun tämä tai hänen nimeämänsä kolmas osapuoli (esim. keräyspiste, concierge jne.) ja mikä tahansa muu palveluntarjoaja kuin VKNG:n tarjoama rahdinkuljettaja ottaa sen fyysinen hallinta. Joka tapauksessa, kun Asiakas uskoo tavaran toimituksen muulle kuin VKNG:n tarjoamalle rahdinkuljettajalle, Tuotteen katoamis- tai vahingoittumisriski siirtyy Asiakkaalle, kun se luovutetaan rahdinkuljettajalle.

 1. Maat, joihin toimitamme:

Toimitus on saatavilla maailmanlaajuisesti, lukuun ottamatta seuraavia maita joille emme vielä toimita tuotteitamme:

Algeria, Kiina, Intia, Indonesia, Iran (Islamilainen tasavalta), Irak, Libanon, Marokko, Etelä-Afrikka, Tunisia, Venezuela.

 1. Toimitustavat ja rahdinkuljettaja

Tilausta tehdessään Asiakkaalla on mahdollisuus valita joko normaalitoimituksen ja pikatoimituksen välillä. Toimitukset suorittaa riippumaton rahdinkuljettaja osoitteeseen, jonka asiakas on ilmoittanut tilausta tehdessään ja johon rahdinkuljettaja pääsee helposti käsiksi. Tilausta tehdessään VKNG voi tarjota Asiakkaalle erilaisia ​​toimitustapoja. Asiakkaalle ilmoitetaan tämän jälkeen ennen tilauksensa viimeistelyä rahdinkuljettajan veloittamat määräajat ja hinnat.

Vakiotoimitus: Vakiotoimitus tarjotaan kaikille yhden tai useamman tuotteen tilauksille, joiden arvo on yli USD 70. Huomatkaa että suuret tuotteet (kuten kangas, sarvet, kilvet, kirveet tai tietyt vaatekappaleet) eivät ole oikeutettuja ilmaiseen toimitukseen.

 • Tilauksesta tehdyt tuotteet Ukrainan työpajassamme: vakiotoimitus Ukrainasta tapahtuu UkrPoshtan kautta, joka noudattaa omia yleisiä myyntiehtojaan, jotka ovat saatavilla seuraavan linkin kautta: https://www.ukrposhta.ua/en/pravyla-nadannia- posluh-poshtovoho-zviazku.
 • Kaikille muille tuotteille: Toimitus tapahtuu Marseillen (Ranska) varastoltamme Ranskan paikallispostin (La Poste - Tracked Delivery) kautta, joka noudattaa omia yleisiä myyntiehtojaan, jotka ovat saatavilla seuraavasta linkistä: https://laposte.fr /medias/sys_master/apache_synchronised/h70/h5a/11453159931934/CSV-Export-Suivi-V1Janv-2019.pdf

Pikatoimitus: Pikatoimitus tarjotaan kaikille yhden tai useamman tuotteen tilauksille, joiden arvo on yli USD 200. Huomaa kuitenkin, että Ukrainassa käsintehdyt tuotteet eivät ole oikeutettuja pikatoimitukseen. Jos teet yli 200 USD tilauksen, vain tuotteet, jotka eivät ole käsintehtyjä meidän työpajassamme Ukrainassa, toimitetaan ilmaisella pikatoimituksella, muut tuotteet toimitetaan ilmaisella vakiotoimituksella. 
Huomaa, että suuret tuotteet (kuten kankaat, sarvet, kilvet, kirveet tai tietyt vaatteet) eivät ole oikeutettuja ilmaiseen toimitukseen.

Pikatoimitus tarjotaan maailmanlaajuisesti, lukuun ottamatta artiklassa 2 lueteltuja maita, ja sen tarjoaa DHL Express, joka soveltaa omia yleisiä myyntiehtojaan, jotka ovat saatavilla seuraavan linkin kautta: https://mydhl.express.dhl/fr/en/legal/terms-and-conditions.html

 1. Toimitusaika

Kun maksusi on vahvistettu, tilauksesi käsittelyssä ja lähettämisessä voi kestää jopa 48 tuntia. Klo 11 CET jälkeen tehdyt tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä. Kuluttajalle ilmoitetaan tilaushetkellä, että jotkin Tuotteet valmistetaan käsityönä pyynnöstä ja vaativat 2-7 työpäivän viiveen ennen toimitusta.

Ellei Verkkosivustolla tilaushetkellä ja/tai Tilaussivulla toisin mainita ja ellei laki salli pidempää ajanjaksoa, VKNG sitoutuu toimittamaan minkä tahansa Tuotteen alla ilmoitettujen toimitusaikojen puitteissa, sen maan mukaan, mihin tuotteet lähetetään. :

 

Toimitus maahan

Vakiotoimitus

DHL Express Shipping

USA/Kanada

7-15 päivää

1-2 päivää

Ranska

7-10 päivää

1 päivä

Eurooppa (Ranskan ulkopuolella)

7-10 päivää

2-5 päivää

Muu maailma

10-20 päivää

2-7 päivää

 

Tilauksessa ilmoitetut toimitusajat voivat olla pidempiä ja vaihtelevia ottaen huomioon postipalvelujen toimitussaatavat ja kaikki VKNG:n tai rahdinkuljettajan ulkopuoliset odottamattomat tapahtumat (esim. lakko).

 1. Myöhäinen toimitus

 Jos tilattua tuotetta ei toimiteta tilauslomakkeessa mainittuna tai GTC:ssä määrättynä päivänä tai sitä ennen, asiakas voi epäonnistuneesti kehotettuaan VKNG:tä suorittamaan toimitusvelvoitteensa kohtuullisessa lisäajassa, ratkaista sopimuksen kirjatulla kirjeellä vastaanottotodistus tai kirjallinen muulla pysyvällä välineellä. Sopimus katsotaan päättyneeksi, kun VKNG on vastaanottanut kirjeen tai kirjallisen irtisanomisilmoituksen, ellei VKNG ole tällä välin täyttänyt toimitusvelvollisuuttaan. Kun sopimus irtisanotaan näillä ehdoilla, VKNG palauttaa Asiakkaalle kaikki maksetut summat viimeistään neljäntoista päivän kuluessa sopimuksen irtisanomisesta.

Ellei laissa toisin säädetä ja ellei tässä toisin säädetä, toimitusajan ylitykset eivät saa aiheuttaa minkäänlaista vahinkoa tai korvausta. VKNG varaa oikeuden välittää Asiakkaan valituksen toimituksesta vastaavalle rahdinkuljettajalle, joka voi tarvittaessa pyytää Asiakkaalta lisätietoja viivästymisestä.

 1. Toimituspaikka

Tuotteet toimitetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen. Asiakas ei voi muuttaa toimituspaikkaa tilauksen jälkeen. VKNG voi toimittaa Tuotteen suoraan Asiakkaan osoitteeseen tai noutopisteeseen. Epidemian tai muun terveysriskin sattuessa paketti voidaan jättää rakennuksen eteen toimituspaikalle (kontaktiton toimitus). Vanhentumaton henkilötodistus voidaan pyytää ennen Tuotteen toimitusta. Asiakkaan on noudettava tilattu Tuote viidentoista päivän kuluessa saatavuudesta (ilmoitus kulkupisteestä, ilmoitus saatavuudesta noutopisteessä jne.). Jos tuotetta ei noudeta määräajassa ja annetuin ehdoin, tilaus peruutetaan ja palautuksen toimituskulut voidaan veloittaa Asiakkaalta.

 1. Tuotteen kunto.

Kun tuote toimitetaan Asiakkaan tilauksen yhteydessä ilmoittamaan osoitteeseen, on Asiakkaan vastuulla tarkastaa toimitetun tuotteen kunto toimittajan läsnä ollessa ja vaurion tai puutteellisen toimituksen sattuessa "ilmaista varauksia" ” toimituksesta ja mahdollisesti kieltäytyä toimittamasta tuotetta suoraan toimittajalle.

PALAUTUKSET

 1. Osoite

Tuotteet palautetaan seuraavaan osoitteeseen: BLGD Entreprise / VKNG,

21 boulevard Kraëmer 13014 Marseille, Ranska. Toiseen osoitteeseen palautettua tuotetta ei voida vaihtaa tai palauttaa (paitsi pyynnöstämme). Asiakasta pyydetään liittämään palautuspakettiin kopio tilausvahvistuskirjeestä tai käsinkirjoitettu asiakirja, jossa mainitaan tilausnumero ja tilauksesta maksettu hinta, sekä peruutuslomake tai muu yksiselitteinen lausunto tilauksen toteuttamisesta. peruuttamisoikeus, laillinen tai kaupallinen takuu, joka oikeuttaa tuotteen palauttamisen.

 1. Kunto

Vaihto- tai palautuspyyntö on pakollista tehdä sähköpostitse osoitteeseen: customerservice@vkngjewelry.com ennen palautuksen lähettämistä. Muuten se hylätään automaattisesti.

Asiakas voi palauttaa Tuotteen alkuperäisessä pakkauksessaan tai muussa pakkauksessaan edellyttäen, että hän ryhtyy kaikkiin varotoimiin varmistaakseen, että tuote on pakattu ja suojattu sekä se voi olla alkuperäisessä pakkauksessaan niin, ettei se vaurioidu. kuljetuksen aikana. Ellei laissa toisin säädetä, epätäydellisiä tai kuljetuksen aikana huonontuneita tai kulumisen tai hajun merkkejä palautettua tuotetta ei voida vaihtaa tai palauttaa asiakkaalle.

Mikäli palautus ei täytä säädettyjä lakisääteisiä ja/tai kaupallisia ehtoja, vaihto ei ole mahdollista eikä hyvitystä myönnetä ja asiakas jää palautetun tuotteen omistajaksi, jonka hän voi noutaa suoraan VKNG, tai jotka palautetaan heidän kustannuksellaan enintään kuukauden kuluessa siitä, kun VKNG on ilmoittanut palautuksen epäämisestä.

 1. Palautuskulut ja palautus

Peruuttamisoikeuden, kaupallisen takuun tai laillisen takuun käyttäessä asiakas voi valita tuotteen rahanpalautuksen vai vaihdon välillä.

 • Hyvityspyynnössä:

Asiakas maksaa kaikki tuotteen palauttamisesta aiheutuvat toimituskulut. Vastaanotettuaan Tuotteen VKNG hyvittää kokonaisuudessaan palautetun Tuotteen hinnan, mukaan lukien alkuperäiset toimituskulut. VKNG myöntää hyvityksen käyttämällä samaa maksutapaa, jota asiakas käytti alkuperäisessä tapahtumassa, paitsi jos he nimenomaisesti hyväksyvät toisen tavan. Huomaa, että maksujen käsittely voi kestää jopa 7 työpäivää pankistasi tai maksupalveluntarjoajastasi riippuen. Kun hyvitys on myönnetty, varojen palauttaminen luottokortillesi tai PayPal-tilillesi kestää enintään 3 arkipäivää.

Mikäli palautetun paketin palauttamisesta peritään tullimaksuja, tullimaksut vähennetään palautuksesta.

Joissakin tapauksissa on mahdollista pyytää asiakastuesta DHL:n pikapalautustarra.
Asiakkaalta veloitetaan 21,90 dollaria tämän tarran vastaanottamisesta sähköpostitse. Asiakkaan tulee pakata tuote uudelleen alkuperäiseen pakkaukseensa ja järjestää paketin nouto DHL Expressillä hänelle sopivana ajankohtana.

Mikään alennuksella ostettu tuote ei ole oikeutettu hyvitykseen. Asiakas voi kuitenkin pyytää hyvityslaskua, jos tässä artikkelissa mainittuja ehtoja noudatetaan.

 • Vaihtopyynnön yhteydessä

Asiakas maksaa etukäteen kaikki tuotteen palautuksen toimituskulut. Vastaanotettuaan Tuotteen VKNG:n tulee
lähettää uudelleen samanarvoisen uuden tuotteen. Mikäli tuote vaihdetaan kalliimpaan tuotteeseen, asiakkaan on maksettava hinnanerotus ennen kuin VKNG lähettää vaihdon.
Kuluttajalta ei veloiteta normaalia toimituskuluja uudesta Tuotteesta vaihdon yhteydessä tehdystä tilauksesta. Uusi tuote toimitetaan vakiotoimituksena käyttöehtojen "Tilaukset" -osiossa määritellyin ehdoin.

Mikäli palautetun paketin palauttamisesta peritään tullimaksuja, tullimaksut veloitetaan asiakkaalta ja ne on maksettava ennen vaihdon lähettämistä.

Joissakin tapauksissa on mahdollista pyytää asiakastuesta DHL:n pikapalautustarra.
Asiakkaalta veloitetaan 21,90 dollaria (Yhdysvalloissa ja Euroopassa) tämän tarran vastaanottamisesta sähköpostitse. Asiakkaan tulee pakata tuote uudelleen alkuperäiseen pakkaukseensa ja järjestää paketin nouto DHL Expressillä hänelle sopivana ajankohtana.

 1.  Paketti palautettu lähettäjälle

Saattaa käydä niin, että paketti palautetaan lähettäjälle.
Jos palautuksen syy on: "osoite puutteellinen", "vastaanottajan kieltäytyminen" tai "toimitus mahdotonta tähän osoitteeseen", asiakkaan on maksettava uuden lähetyksen hinta 12,90 dollaria normaalitoimituksesta.