Meistä

"Lapsena naamioituin viikingiksi ja ryöstin mielikuvituksessani. Teini-ikäisenä pidin ylpeänä kaulassani Thorin vasaraamulettia. Se antoi minulle voimaa ja rohkeutta ja edusti niitä jaloja arvoja, joihin pyrin. Kuten Aikuisena näistä kiinnostuksista tuli vakaumus: perheen arvot, rohkeus ja vastuu."
Loic

V.K.N.G on rohkeiden/vahvojen miesten ja naisten yhteisö, jotka ovat ylpeitä kulttuuriperinnöstään.

Miksi VKNG on olemassa? Yhteyden muodostaminen vanhoihin arvoihin ja uskomuksiin kohdatakseen nykypäivän puhtaan maailman.

V.K.N.G on ranskalainen yritys, jonka tehtävänä on myydä aitoja, käsintehtyjä, mutta edullisia pohjoismaisia ​​ja slaavilaisia ​​koruja ja tarvikkeet, käyttämällä vain korkealaatuisimpia materiaaleja. Käsityöläiset luovat ainutlaatuisia ja tyylikkäitä rannekoruja, kaulakoruja ja sormuksia viikinkikulttuurin ja aidon norjalais-slaavilaisen symbolismin inspiroimana.

Pyrimme myös rakentamaan ja vaalimaan viikinkiharrastajista koostuvaa yhteisöä, joka nauttii muinaisen pohjoismaisen kulttuurin mytologia ja mysteeri. Jos arvostat viikinkien uskomuksia ja ihanteita, kuten voimaa, kunniaa, rohkeutta ja innovatiivisuutta, ja sinulla on rohkeutta olla erilainen, valikoimamme on tehty sinua varten.

Valikoimamme on monipuolinen, sisältäen vahvoja ilmeitä sekä hienovaraisia ​​ja herkkiä esineitä, mutta kaikissa niissä on omaleimaista viikinkihommaa. Suunniteltu miehet ja naiset, kaikki osamme ovat parhaita ylpeänä kulunut. Viking-tyyli ei sovi kaikille, mutta se sopii meille.

V.K.N.G pyrkii tarjoamaan samaa laadukasta palvelua kuin itse odotamme. Olemme luoneet standardit ja pyrimme ylittämään ne aina kun mahdollista. Jos sinulla on kysyttävää yrityksestämme tai tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä ja palaamme asiaan mahdollisimman pian. Älä huoli, täällä ei ole robotteja, vaan puhut aina innokkaan V.K.N.G-tiimin jäsenen kanssa.

 
Käsintehty

Uskomme siihen, kun jotain on taitavan ja intohimoisen asiantuntijan käsin valmistama se on täynnä samaa intohimoa ja omistautumista.

Inspiroitunut pohjoismaisesta mytologiasta ja intohimosta luovaan ilmaisuun, jokainen teos on ainutlaatuinen taideteos. Hienoja yksityiskohtia inspiroinut perinteisiä pohjoismaisia symboleja ja kuvioita, laadukkaat materiaalit ja asiantunteva ammattitaito muodostavat viehättäviä ja kestäviä kappaleita, jotka yhdistää sinut yhteen maailman arvostetuimmista muinaisista kulttuureista.

JOUKKUE

Tiimi kasvaa joka vuosi, mutta tänään työskentelemme 13 henkilöä V.K.N.G.:n menestyksen eteen

Annie, Jessica, Audrey, Siun, Dragan, Petar, Jahz, Adrien, Alexander, Ivan, George, Alice ja Loïc

PERUSTAJIEN PERHE

Loïc, Alice ja poikamme Armand

 

Kuvat: MD Art > https://www.m-d-art.com/