Live at one with nature like a Viking by developing your bushcraft skills

Elä yhtä luonnon kanssa kuin viikinki kehittämällä pensaskäsityötaitojasi

Aseta itsesi viikinkien asemaan 

Viikinkikulttuuria ja historiaa ovat tulleet yhä suositummiksi viime vuosina. TV-sarjoilla, kuten viikingit antaa merkittävän vaikutuksen trendikkäisiin hiuksiin, vaatteisiin ja asustetyylejä, ei ole ihme, että yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneita esityksen takana olevasta todellisesta kulttuurista.

Vaikka historioitsijat voivat tarjota teoreettisen katsauksen siihen, millaista muinainen pohjoismainen kulttuuri oli, mikään ei ole aivan samanlaista kokea sen itse.

Bjorn Andreas Bull-Hansen, pohjoismainen YouTuber, jolla on 21 000 tilaajaa, tekee juuri niin. Hän tutkii, kuinka viikingit eli, ja sitten elää sen itselleen ymmärtääkseen sen todella.

Totta, vaikka onkin melko haastavaa liittyä kilpi seinään ja taistella herrasi ja elämäsi puolesta näinä päivinä, Bjorn on löytänyt tavan asua viikinkihenkeä keskittymällä siihen, kuinka he olisivat suorittaneet päivittäiset tehtävänsä sillä tekniikalla, jota viikinki-esi-isämme olisivat joutuneet käyttämään. Hän käyttää bushcraftia, aitoja työkaluja ja vaatteita ja niihin liittyviä taitoja retkillä ja retkeilyretkillä, joita hän myös kuvaa kanavalleen (vaikka kamera ei olekaan teknisesti aito viikinkityökalu).

Muistan keskustelun, jonka kävin serkkuni kanssa, kun hän näki ensimmäisen kerran yhden Björnin videoista:

"Mennään nyt! Mitä sinulla on? Teltta? Joka tapauksessa, emme tarvitse paljoa, me tottumme siihen oikealla tavalla! - Stephen of V.K.N.G " :-))

Björn Bushcrafter

Tässä mukaansatempaavassa, kokemuspohjaisessa tutkimuksessa Bjorn on kehittänyt taitoja, kuten jousiammunta, tulenteko ja purjehdus, jotka kaikki hän jakaa kanavallaan: Björn Andreas Bull-Hansen. Hän tekee myös sisältöä, kuten kirvesarvosteluja ja esittelyjä, ulkoiluvarusteiden kenttätestauksia ja kommentteja viikinkifestivaaleista.

bushcraft and survivalist camp with fire and cooking equipment

Toinen kieli hänen jouselleen

Bjorn on myös kirjailija, ja hän on luonut sarjan historiallisia romaaneja nimeltä Jomsviking, jotka seuraavat Torstein Tormodsonia myrskyisän pohjoismaisen kasvatuksen kautta ja hänen osallistumisensa useisiin historiallisiin viikinkitaisteluihin ja tapahtumiin.

Muinaisesta pohjoismaisesta elämästä aidosti kiinnostuneille digitaalisina julkaisuina saatavilla olevat Björnin teokset ovat sekä viihdyttäviä että informatiivisia. Viikinkiharrastajien lisäksi Björnin työt vetoavat ulkoilijoita, selviytyjiä ja historiallisen fiktion ystäville yleisemminkin.

Kiinnitä huomiota tietolähteisiisi

Kun kiinnostus viikingityyliä ja -kulttuuria kohtaan kasvaa, voi olla vaikea löytää oikeutettuja tietolähteitä aiheesta. Vaikka televisiosarjat yrittävät usein pysyä historiallisen tarkkoina, on tehtävä kompromisseja viihteen saavuttamiseksi. Siksi he vähättelevät tai jättävät huomiotta tärkeitä tapahtumia ja elementtejä, jotka eivät sovi heidän tarinaansa, ja samalla keksivät tapahtumia luodakseen draamaa.

Katso Bjorn Andreas Bull-Hansen YouTubesta saadaksesi aito kurkistus viikinkien selviytymiskulttuuriin.

Björn ajaa myös a Blogi joka on erittäin runsaasti luotettavaa tietoa!

axe knife spoon in wood and gloves equipment for bushcraft and outdoor wild camping

Takaisin blogiin

1 kommentti

Hello,

I am interested in returning to the old way of life and watching your website I want to make a start.

Please can you give me a little start on my way by providing me with a good list of what I need to do to get started!

Thank you for your time and help

Devine David

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.