Mittatilaustyönä tehdyt korut

Tutustu mittatilaustyönä valmistettujen korujen taiteeseen V.K.N.G

Me V.K.N.G:ssä uskomme, että korut eivät ole vain lisävaruste, vaan taiteen muoto, joka heijastaa ainutlaatuista persoonallisuuttasi.

Suunnittelijamme ovat omistautuneet valmistamaan mittatilaustyönä kappaleita, jotka resonoivat yksilölliseen tyyliisi. Olemme erikoistuneet luomaan mittatilaustyönä valmistettuja koruja, jotka ovat yhtä ainutlaatuisia kuin sinäkin.

Sinun visiosi, käsityömme

Halusitpa sitten ainutlaatuisen korun tai mallin, joka voidaan jakaa muiden kanssa, V.K.N.G tarjoaa kaksi erilaista vaihtoehtoa räätälöityihin korutarpeisiisi:

  1. Eksklusiivisia luomuksia: Tarjoamme ainutlaatuisia suunnittelupalveluita niille, jotka etsivät ainutlaatuista mestariteosta. Ideasi herätetään henkiin ainutlaatuisena kappaleena, jota ei tule koskaan toistaa. Näiden eksklusiivisten kappaleiden hinnat alkavat 400 dollarista hopeasta ja noin 1 000 dollarista kullasta.

  2. Henkilökohtaiset mutta jaettavat mallit: Jos haluat persoonallisen suunnittelun, jota voimme tarjota myös muille asiakkaille, tämä vaihtoehto on ihanteellinen. Näiden mukautettujen mutta jaettavien kappaleiden hinnat alkavat 200 dollarista hopeasta ja 500 dollarista kullasta.

Vaihtoehtojen kirjo

V.K.N.G:lla ymmärrämme, että räätälöityjen korujen ydin on yksityiskohdissa. Tarjoamme laajan valikoiman jalokiviä, mukaan lukien ametisti, granaatti, topaasi, sitriini, safiiri, rubiini, smaragdi ja timantti, sekä valikoiman silikonikiviä eri väreissä.

Unelmiesi korujen valmistaminen

Aloita unelmiesi korujen luominen täyttämällä lomakkeemme mieltymystesi mukaan. Prosessi sisältää:

  • Yksityiskohtainen keskustelu suunnitteluvisiostasi.
  • Luonnos suunnitelmasta hyväksyntääsi varten, mahdollisuus tarkistuksiin.
  • 3D-malli korustasi lopullista hyväksyntää varten.
  • Asiantunteva käsityö kappaleesi valitsemastasi metallista.
  • Mittatilaustyönä valmistettujen korujen lopullinen toimitus valokuvien kera.

Laajenna valintojasi

Sormusten, riipuksien ja korvakorujen lisäksi V.K.N.G ilmoittaa innolla, että tarjoamme nyt laajennetun valikoiman mittatilaustyönä valmistettuja tuotteita. Voit nyt suunnitella omia rannekoruja, rintaneuloja, rintakoruja ja paljon muuta, kaikki saatavilla sterlinghopeana, kullana ja platinana. Jos voit kuvitella sen, voimme luoda sen.

Liity V.K.N.G-kokemukseen

V.K.N.G:ssä mielikuvituksesi on rajana. Ota yhteyttä jo tänään aloittaaksesi matkan luodaksesi räätälöityjä korujasi, jotka ovat todellinen heijastus henkilökohtaista tyyliäsi ja luovuuttasi.

Yhteydenottolomake