Ainutlaatuisten käsintehtyjen ja taottujen korujen toimitustiedot

Käsityöläisiä koruja maailmanlaajuisesti

Kokoelmassamme on "Handcrafted" ja "Handfacted" koruja, joista jokainen on merkitty yksilöllisesti nimeensä ja kuvaukseensa korostaakseen sen käsityöläistä alkuperää. Huolella valmistettuja tuotteemme valmistetaan tilauksesta työpajoissamme Ukrainan lisäksi myös Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Jokainen paikka tarjoaa ainutlaatuisen ammattitaitonsa ja tyylinsä tarjoten monipuolisen valikoiman hienoja koruja.

Ukrainalainen käsityö

Huolimatta Itä-Ukrainan haasteista, ammattitaitoiset käsityöläisemme jatkavat omistautunutta työtään varmistaen, että voimme toimittaa upeat käsintehdyt korumme kotiovellesi kaikkialle maailmaan. Ukrainalaisten käsintehtyjen korujen luominen kestää tyypillisesti 5–10 päivää per tilaus, ja monimutkaiset mallit vaativat lisäaikaa.

eurooppalaista taidetta

Ukrainalaisen työpajamme lisäksi olemme ylpeitä käsintehdyistä ja taotuista koruistamme Espanjasta, Ranskasta ja Italiasta. Nämä Euroopassa valmistetut kappaleet heijastelevat maidensa rikasta kulttuuriperintöä ja poikkeuksellista taiteellisuutta ja lisäävät kokoelmaamme ainutlaatuista tunnelmaa.

Globaalit toimitus- ja tuotantoajat

Olemme sitoutuneet toimittamaan käsintehtyjä ja taottuja tuotteitamme maailmanlaajuisesti. Keskimääräiset toimitusajat eri alueille ovat seuraavat:

  • Yhdysvallat: 15-20 päivää
  • Euroopan unioni: 15-20 päivää
  • Iso-Britannia: 15-20 päivää
  • Australia: 20-30 päivää
  • Kanada: 15-25 päivää
  • Uusi-Seelanti: 30-35 päivää
  • Muu maailma: 30-40 päivää

Nämä toimitusajat ovat kunkin tuotteen kohdalla ilmoitettujen tuotantoaikojen lisäksi. Lomakauden aikana toimitus tiettyihin kohteisiin voi kestää kauemmin.

Tullivelvollisuudet ja -vastuut

Huomaa, että joillakin alueilla tai maissa voidaan periä tulleja. Suosittelemme tarkistamaan paikalliset määräykset tässä asiassa.

Käsityöläisten tukeminen kaikkialla Euroopassa

Ostamasi käsintehtyjä ja taottuja tuotteitamme ei vain tuo sinulle ainutlaatuista korua, vaan se tukee myös käsityöläisiämme Ukrainassa, Espanjassa, Ranskassa ja Italiassa. Tämä auttaa heitä jatkamaan käsityöperinteitään ja lisää kokoelmamme kulttuurista rikkautta.

Usein Kysytyt Kysymykset

  • Toimituksen onnistumisprosentti: Logistisista muutoksista huolimatta toimitusten onnistumisprosenttimme on edelleen poikkeuksellisen korkea, alle 1 % tarvitsee uuden ilmaisen lähetyksen.
  • Kadonneet lähetykset: Jos tuotteesi ei tule perille 45 päivän kuluessa toimitusajan päättymisestä, hyvitämme sinulle täyden hyvityksen tai lähetämme tilauksesi uudelleen maksutta tutkimuksen jälkeen.
  • Seurantaongelmat: Rajoitettuja seurantapäivityksiä odotetaan pakettien uudelleenreitittämisen vuoksi. Jos pakettisi ei saavu taatussa toimitusajassa, tutkimme ja joko hyvitämme tilauksesi tai korvaamme sen.