7 Sacred Stones That Can Help You Financially (2023)

7 heliga stenar som kan hjälpa dig ekonomiskt (2023)


Kredit - Unsplash 


Välgörande kristaller kan hjälpa oss att odla vår egen känsla av äkta rikedom och ta det lugnt i vår egen unika version av rikedomar, inte bara få in mer pengar till våra bankkonton. Varje person har sin egen unika ekonomiska historia och uppsättning ambitioner.


Vilka kristaller ska du då åberopa om du vill ta in pengar? Det är viktigt att komma ihåg att skepsis mot den rikliga energin kan ha andliga eller känslomässiga rötter. 

Viking jewelry

Det är viktigt att notera att när vi talar om "kristallernas kraft för rikedomar" syftar vi också på tron ​​på sig själv, eliminerar begränsningar av hopp och upptäcker en plats för tacksamhet, inre styrka och personlig kraft. Det kan komma som en överraskning för oss vad som händer när vi odlar alla dessa komponenter och sänder våra förhoppningar till kosmos. För din övervägande, här är några underbara, högkvalitativa kristaller som inte slår sönder banken:


1) Citrin

Citrine jewelry

Köpmannens sten av citrinkristallen är här för att vända på den vanliga uppfattningen att pengar och rikedom i sig är onda. Citrins gyllene utstrålning representerar en explosion av kraft, bra energi och rensningen av eventuella blockeringar i solar plexus chakra. Vi kan börja lysa när vi ansluter till vår inre känsla av stark kraft, när vi släpper det självtvivel som har hållit oss tillbaka och när vi närmar oss livet med en levande och levande känsla av optimism.
2.) Pyrit 

Pyrite

Trots svårigheten med resan till rikedom, kommer Pyrites lyckframkallande egenskaper att se dig igenom. Du behöver bara ta en titt på denna glänsande, optimistiska juvel för att förstå varför den kallas "Fool's Gold". Pyrit är dock inget naivt material. Det sägs att om du har några negativa känslor om pengar, kommer den här stenen att hjälpa dig att släppa dem samtidigt som den låter dig ställa in din egen dynamik. Ett bra sätt att introducera detta i din vardag är genom att lägga till en liten sten till dina favoritsmycken, som t.ex. tanzanit armband eller örhängen. 

3) Jadeite, Grön

Jadeite Green

En av de mest vördade och eftertraktade lyckostenarna, Green Jade är prisad för sin förmåga att åstadkomma lugn och rationell tanke. Användningen av grön jade i kinesisk medicin och kultur har en lång och historisk historia, och själva stenen är en källa till glädje. När det kommer till kunglig prakt kan Green Jade stå för sig bredvid den gröna smaragden. Även om pengar är ett problem hjälper de mildare vibrationerna dig att förbli lugn. På grund av dess lugnande effekter kommer du inte att göra några förhastade val, och lycka gör det lätt att locka till sig rikedomar och framgång. Ett litet hänge av jade i din guldkedjor hjälper dig att locka till sig förmögenhet.

4) Aventurin, grön

Aventurine Green

Fördelarna med aventurinens överflöd av energi går dock långt utöver monetärt välstånd. Green Aventurine kommer att stödja dig om du vill ha mer av något: kärlek, oberoende, tid, självsäkerhet, andligt välbefinnande, etc. Denna helande kristall för hjärtat är fantastisk på att fånga upp våra djupaste, sannaste önskningar och sända dessa önskningar in i världen. När vi förstärker våra egna vibrationer och stämmer in på våra sannaste önskningar, försätter vi oss själva i en position att ta emot det vi har sökt. 

5) Ametist

Amethyst

Ametist är känd som en sten av lugn, så det är vettigt att använda den om du hoppas få in mer pengar. Med hjälp av denna milda lila sten kan vi förbli andligt nedsänkta även när vi konfronterar praktiska frågor som budgetbegränsningar. Ametist är ett utmärkt sätt att lugna slitna nerver när de hanterar ekonomiska problem och är särskilt användbart för individer som upplever mycket stress och ångest som ett resultat. Ametist är en kraftfull stressavlastare, och den hjälper dig också att hålla dig i linje med ditt större syfte, vilket kan göra att du är mindre benägen att nöja dig med mindre än idealiska situationer.


6) Tigeröga

Tigers eye

Även om att göra en önskan och se magin utvecklas är ett underbart sätt att locka till sig välstånd i ditt liv, är det viktigt att du bibehåller din stabilitet, koncentration och försvar längs vägen. Tiger's Eyes skimmer har en roll i detta. Tigerögat är fullt av rik, smittsam vitalitet, och den vet precis när den ska strosa, när den ska vila och när den ska slå till. När du bär den här stenen kommer du att kunna utnyttja din medfödda visdom och visdom från marken, vilket ger dig en solid grund att bygga ditt liv på. För att lagen om attraktion ska träda i kraft måste vi bibehålla mental och känslomässig klarhet och stabilitet. 7) Kristallin kvarts

Crystalline Quartz

Förnuftets sten som kan användas för att utvärdera och återskapa ditt värdebegrepp. Förutom att fysiskt ta plats kan känslor göra detsamma. Tänk på Clear Quartz som den grundliga rengöring som krävs innan genuin rikedom kan välkomnas in. Den ljusförstärkande kraften hos Klar kvarts låter dig permanent registrera din avsikt i ett stycke slående vacker sten. Denna felfria kvartskristall hjälper dig att fokusera på det väsentliga och snabbt nå dina mål. 

VKNG Jewelry

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.