7 Sacred Stones That Can Help You Financially (2023)

7 hellige steiner som kan hjelpe deg økonomisk (2023)


Kreditt - Unsplash 


Fordelaktige krystaller kan hjelpe oss å dyrke vår egen følelse av ekte rikdom og være rolig i vår egen unike versjon av rikdom, ikke bare bringe mer penger inn på bankkontoene våre. Hver person har sin egen unike økonomiske historie og sett med ambisjoner.


Hvilke krystaller bør du bruke hvis du ønsker å få inn penger? Det er viktig å huske på at skepsis til den rikelige energien kan ha åndelige eller emosjonelle røtter. 

Viking jewelry

Det er viktig å merke seg at når vi snakker om "krystallens kraft for rikdom", refererer vi også til troen på seg selv, eliminerer håpets begrensninger og oppdager et sted med takknemlighet, indre styrke og personlig kraft. Det kan komme som en overraskelse for oss hva som skjer når vi dyrker alle disse komponentene og sender våre håp til kosmos. For din vurdering, her er noen fantastiske, krystaller av høy kvalitet som ikke vil ødelegge banken:


1) Sitrin

Citrine jewelry

Kjøpmannssteinen av Citrine-krystallen er her for å snu den vanlige oppfatningen om at penger og rikdom er iboende onde. Citrines gylne utstråling representerer et utbrudd av kraft, god energi og fjerning av eventuelle blokkeringer i solar plexus chakra. Vi kan begynne å skinne når vi forbinder med vår indre følelse av sterk kraft, når vi slipper selvtvilen som har holdt oss tilbake, og når vi nærmer oss livet med en levende og levende følelse av optimisme.




2.) Pyritt 

Pyrite

Til tross for vanskeligheten med reisen til rikdom, vil Pyrites lykkefremkallende egenskaper se deg gjennom. Du trenger bare å ta en titt på denne skinnende, optimistiske juvelen for å forstå hvorfor den kalles "Fool's Gold". Pyritt er imidlertid ikke et naivt materiale. Det sies at hvis du har noen negative følelser om penger, vil denne steinen hjelpe deg med å slippe dem løs samtidig som den lar deg stille inn på din egen dynamikk. En fin måte å introdusere dette i hverdagen din på er ved å legge til en liten stein til favorittsmykket av edelsten, som f.eks. tanzanitt armbånd eller øredobber. 

3) Jadeite, Grønn

Jadeite Green

Green Jade er en av de mest aktede og ettertraktede lykkesteinene, og er verdsatt for sin evne til å skape rolige og rasjonelle tanker. Bruken av grønn jade i kinesisk medisin og kultur har en lang og historie, og selve steinen er en kilde til glede. Når det kommer til kongelig prakt, kan Green Jade holde seg ved siden av den grønne smaragden. Selv om pengeproblemer er et problem, vil de mildere vibrasjonene hjelpe deg med å holde deg rolig. På grunn av de beroligende effektene vil du ikke ta noen forhastede valg, og hell gjør det enkelt å tiltrekke seg rikdom og suksess. Et lite anheng av jade i din gullkjeder vil hjelpe deg å tiltrekke deg formue.

4) Aventurin, Grønn

Aventurine Green

Fordelene med aventurinens overflod av energi går imidlertid langt utover pengemessig velstand. Green Aventurine vil støtte deg hvis du vil ha mer av noe: kjærlighet, uavhengighet, tid, selvsikkerhet, åndelig velvære osv. Denne helbredende krystallen for hjertet er fantastisk til å fange opp våre dypeste, sanneste ønsker og kringkaste disse ønskene inn i verden. Når vi øker våre egne vibrasjoner og innstiller oss på våre sanneste ønsker, setter vi oss selv i en posisjon til å motta det vi har søkt. 

5) Ametyst

Amethyst

Ametyst er kjent som en stein av ro, så det er fornuftig å bruke den hvis du håper å få inn mer penger. Ved hjelp av denne milde lilla steinen kan vi forbli åndelig nedsenket selv når vi konfronterer praktiske saker som budsjettbegrensninger. Ametyst er en fin måte å roe ned frynsete nerver når de håndterer økonomiske bekymringer, og er spesielt nyttig for personer som opplever mye stress og angst som et resultat. Ametyst er en kraftig stressavlaster, og den hjelper deg også å holde deg på linje med ditt større formål, noe som kan gjøre at du er mindre sannsynlig å nøye deg med mindre enn ideelle situasjoner.


6) Tigerøye

Tigers eye

Mens det å ønske seg og se magien utfolde seg er en fantastisk måte å tiltrekke seg velstand i livet ditt, er det viktig at du opprettholder stabiliteten, konsentrasjonen og forsvaret langs ruten. Tiger's Eyes skimmer har en rolle i dette. Tiger's Eye er fullt av rik, smittsom vitalitet, og den vet akkurat når den skal luske, når den skal hvile og når den skal slå. Når du bærer denne steinen, vil du kunne utnytte din medfødte visdom og visdom fra bakken, og gi deg et solid grunnlag å bygge livet ditt på. For at loven om tiltrekning skal tre i kraft, må vi opprettholde mental og følelsesmessig klarhet og stabilitet. 



7) Krystallinsk kvarts

Crystalline Quartz

Fornuftens stein som kan brukes til å evaluere og gjenskape ditt verdibegrep. I tillegg til å fysisk ta opp plass, kan følelser gjøre det samme. Tenk på Clear Quartz som den grundige rengjøringen som kreves før ekte rikdom kan ønskes velkommen. Den lysende forsterkende kraften til Klar kvarts lar deg registrere hensikten din permanent i et stykke slående vakker stein. Denne feilfrie kvartskrystallen hjelper deg med å fokusere på det viktigste og raskt nå dine mål. 

VKNG Jewelry

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres.