Vanlige spørsmål

BESTILLING

HVA ER PRISEN PÅ LEVERINGEN?

Standard internasjonal sporet frakt er $12,90
Det er inkludert for alle bestillinger over $70

Internasjonal ekspresslevering starter på $20,90 (avhengig av land)
Det er inkludert for alle bestillinger over $200

Ekspresslevering er kun tilgjengelig for produkter som er lagret i Frankrike. Dersom Express-alternativet ikke tilbys i kassen, betyr det at bestillingen må gjøres på forespørsel (eller deler av bestillingen).

HVOR LANG TAR DET Å LEVERE?

Våre enestående stykker er laget av ekte håndverkere i begrensede mengder, eller på forespørsel. Dette sikrer at hvert stykke er unikt og av høyeste kvalitet. Dessverre kan denne typen autentisk kvalitet ikke forhastes, så vi kan bare garantere leveringstider på mellom 10 og 20 dager for ethvert produkt som sendes fra verkstedet i Ukraina. Dette gjelder alle produkter som viser meldingen "Made on Demand". En stor del av produktene våre lagerføres imidlertid i Frankrike, med mulighet for ekspresslevering mellom 24 og 72 arbeidstimer og en standard leveringstid på mellom 5 og 10 virkedager avhengig av land.

JEG HAR PROBLEM MED Å PLASSE EN BESTILLING?
Mens vi jobber hardt for å sikre at nettbutikken vår alltid fungerer bra, kan det oppstå problemer. Hvis du har problemer eller trenger hjelp med å legge inn en bestilling, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt direkte ved å bruke vår kontakt oss form. Vi vil gjøre vårt beste for å løse dette problemet for deg så raskt som mulig.
KAN JEG ENDRE BESTILLINGEN NÅR DEN ER PLASSERT?
Det er mulig å endre bestillingen i løpet av minuttene etter betalingen. For å gjøre det, vennligst kontakt vår kundeservice med en gang.

Vi kan ikke endre en bestilling som er lagt inn 24 timer før. Innen en time etter at du har lagt inn bestillingen din, har opprettelses- og fraktprosessen allerede begynt for å minimere ventetiden.
KAN JEG FÅ EN ANNEN LEVERINGSADRESSE TIL FAKTURERINGSADRESSEN?
Ja, vi kan sende bestillingen din til en annen adresse enn faktureringsadressen din, men dette kan forsinke bestillingen litt ettersom vi bekrefter leveringsadressen. Vi anbefaler at du sender til adressen som betalingskortet ditt er knyttet til for å unngå forsinkelser.
NÅR VET JEG AT BESTILLINGEN MIN ER SENDT?
Du vil motta en e-postbekreftelse fra oss med leveringssporingsnummeret ditt når bestillingen er sendt. Dette betyr at varen din har forlatt vårt lager og er på vei til deg. Vær oppmerksom på at det kan ta noen timer etter sending før et sporingsnummer på nettet blir aktivt.
HVORFOR BLEV BESTILLINGEN MIN KANSELLERT?

Hvis bestillingen din uventet ble kansellert, er sjansen stor for at svindelfilteret vårt har flagget bestillingen din. Prøv å bestille på nytt med en PayPal-konto, eller kontakt oss for å se hvordan vi kan løse problemet.

KAN JEG SPORRE BESTILLINGEN MIN?

Når bestillingen er sendt vil du motta en e-post for å informere deg. Du kan spore pakken din direkte via vår bestilling sporingsside

Eller direkte fra andre logistikktjenester som f.eks UkrPoshta nettsted,  Jo senere, eller tysk postvesen .

Vær oppmerksom på en igjen, at det kan ta noen timer etter sending før et online sporingsnummer blir aktivt.

Dessverre er sporing av pakker sendt fra Ukraina for øyeblikket ikke tilgjengelig for følgende land: New Zealand, Canada, Australia og Tyskland.

GJØR DU TILPASSET BESTILLINGER?

Dette kan gjøres i visse tilfeller og under visse betingelser. På grunn av for mange mislykkede forespørsler ber vi nå om et forskudd på 300€ for å starte arbeidet. For dette, vennligst kontakt vår kundeservice .

INNBETALING

HVILKE BETALINGSMÅTER GODTAR DU?
AKSEPTERT
  • Visum
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • Delta
  • Alene
  • Maestro
  • American Express
  • PayPal
  • Bankoverførsel (på eksepsjonell forespørsel) 
IKKE AKSEPTERT
  • Kontantbetaling ved levering
MÅ JEG BETALE TOLL OG IMPORTTOLL?

Vi sender til de fleste land på DDP-basis (Delivery Duty Paid), som betyr at alle relevante importavgifter og avgifter allerede er inkludert i den endelige kjøpsprisen. For ytterligere detaljer besøk: Frakt og retur

Det kan i svært sjeldne tilfeller skje at tollvesenet ber om betaling for å motta bestillingen din. Hvis du befinner deg i denne situasjonen, kontakt oss med en gang.

TOLLVALGET HAR KONTAKTET MEG FOR OM MER INFORMASJON?
Vennligst bruk kontakt oss skjema for å fortelle oss detaljene om problemet ditt, og vi vil gi deg all informasjonen du trenger.

RETURER

HVA ER DIN RETURPOLITIKK?

Du kan finne alle detaljene i vår returpolicy på vår Frakt og retur side.

JEG MOTTE FEIL VARE, HVA GJØR JEG?
Av og til skjer feil, og vi tar sikte på å rette opp dem så raskt som mulig. Vennligst kontakt kundeserviceteamet ved å bruke vår kontakt oss skjema, og vi vil ta kontakt for å løse problemet. Husk å inkludere bestillingsnummeret ditt når du kontakter kundeserviceteamet vårt, slik at vi kan hjelpe deg så effektivt som mulig.