Om oss

"Som barn forkledde jeg meg som en viking og raidet i fantasien. Som tenåring bar jeg stolt Thors hammeramuletten rundt halsen. Den ga meg styrke og mot, og representerte de edle verdiene jeg ønsket. Som barn. en voksen, disse interessene ble overbevisninger: verdiene familie, mot og ansvar"
Loic

V.K.N.G er et fellesskap av modige/sterke menn og kvinner som er stolte av sin kulturarv.

Hvorfor eksisterer VKNG? Å gjenopprette forbindelsen til gamle verdier og tro for å møte dagens rensede verden.

V.K.N.G er et fransk selskap som har som mål å selge autentiske, håndlagde, men rimelige nordiske og slaviske smykker og tilbehør, bruker kun materialer av høyeste kvalitet. Håndverkere lager unike og elegante armbånd, halskjeder og ringer, inspirert av vikingkultur og genuin norrøn/slavisk symbolikk.

Vi har også som mål å bygge og pleie et fellesskap av vikingentusiaster, som liker mytologien og mystikken til den eldgamle norrøne kulturen. Hvis du verdsetter vikingtro og idealer som styrke, ære, mot og innovasjon, og du har mot til å være annerledes, så er vår linje laget for deg.

Vårt utvalg er variert, inkludert sterke statement-plagg så vel som subtile og delikate gjenstander, men alle med særegen viking-teft. Designet for menn og kvinner, alle våre stykker er best båret med stolthet. Vikingstilen er ikke for alle, men det er greit for oss.

V.K.N.G streber etter å yte den samme kvalitetstjenesten som vi selv forventer. Vi har etablerte standarder, og vi har som mål å overgå dem ved enhver anledning. Hvis du har spørsmål om selskapet vårt eller produktene våre, kontakt oss gjerne og vi vil komme tilbake til deg så snart vi kan. Ikke bekymre deg, det er ingen roboter her, du vil alltid snakke med et entusiastisk medlem av V.K.N.G-teamet.

 
HÅNDLAGET

Vi tror at når noe er laget for hånd av en dyktig og lidenskapelig ekspert, den er gjennomsyret av den samme ånden av lidenskap og dedikasjon.

Inspirert av nordisk mytologi og lidenskap for kreative uttrykk, er hvert stykke et unikt kunstverk. Fine detaljer inspirert av tradisjonelle nordiske symboler og mønstre, kvalitetsmaterialer og eksperthåndverk kombineres for å skape attraktive og varige stykker som koble deg til en av verdens mest utmerkede eldgamle kulturer.

LAGET

Teamet vokser hvert år, men i dag er vi 13 personer som jobber for suksessen til V.K.N.G

Annie, Jessica, Audrey, Siun, Dragan, Petar, Jahz, Adrien, Alexander, Ivan, George, Alice og Loïc

GRUNDERNES FAMILIE

Loïc, Alice og vår sønn Armand

 

Bilder av: MD Art > https://www.m-d-art.com/