Frakt og retur

Frakt og retur

Siste oppdatering: 13. september 2023

SHIPPING

 1. Tilgjengelighet på lager

Produktene tilbys for salg og leveres innenfor grensen for tilgjengelige lagerbeholdninger. I tilfelle utilgjengelighet av det bestilte produktet, informerer VKNG umiddelbart kunden og kan tilby dem et produkt av tilsvarende kvalitet og pris eller, hvis dette ikke er mulig, refundere bestillingen hvis kunden ønsker det. Bortsett fra refusjon av prisen på det utilgjengelige produktet, er ikke VKNG ansvarlig for eventuell kanselleringskompensasjon, med mindre mislighold av kontrakten personlig kan tilskrives VKNG.

 1. Oppbevaringsrett og overføring av risiko

VKNG forblir eieren av de solgte produktene inntil full betaling av prisen. VKNG forplikter seg til å ta alle nødvendige forholdsregler for riktig bevaring av produktene mens de er i VKNGs eierskap. Bortsett fra i tilfelle full betaling av prisen ikke er betalt på tidspunktet for bestillingen, overføres eierskapet til produktet til kunden ved levering. Enhver risiko for tap eller skade på et produkt overføres til kunden når sistnevnte eller en tredjepart utpekt av dem (for eksempel et innsamlingspunkt, en portvakt, etc.) og enhver annen leverandør enn transportøren som tilbys av VKNG, tar fysisk besittelse av det. Uansett, når Kunden overlater leveringen av varene til en annen transportør enn den som tilbys av VKNG, overføres risikoen for tap eller skade på Produktet til Kunden når det overleveres til transportøren.

 1. Land vi sender til:

Levering er tilgjengelig over hele verden, bortsett fra følgende land som vi ikke sender produktene våre til ennå:

Algerie, Kina, India, Indonesia, Iran (den islamske republikken), Irak, Libanon, Marokko, Sør-Afrika, Tunisia, Venezuela.

 1. Fraktmetoder og transportør

Ved bestilling har Kunden valget mellom: standardfrakt og ekspressfrakt. Leveranser gjøres av en uavhengig transportør, til adressen oppgitt av Kunden ved bestilling og som transportøren lett kan få tilgang til. Når du legger inn bestillingen, kan VKNG tilby kunden ulike leveringsmetoder. Kunden vil da bli informert, før bestillingen fullføres, om fristene og prisene som transportøren belaster.

Standard fraktmetode: Standardfrakt tilbys for enhver bestilling av ett eller flere produkter over USD 70. Vær oppmerksom på at voluminøse produkter (som lerret, horn, skjold, økser eller visse klær) er ikke kvalifisert for gratis levering.

 • For produkter laget på forespørsel i vårt verksted i Ukraina: standard levering er laget fra Ukraina gjennom UkrPoshta som bruker sine egne generelle salgsbetingelser, tilgjengelig via følgende lenke: https://www.ukrposhta.ua/en/pravyla-nadannia- posluh-poshtovoho-zviazku.
 • For alle andre produkter: Levering skjer fra vårt lager i Marseille (Frankrike) gjennom den franske lokale posten (La Poste - Sporet levering) som bruker sine egne generelle salgsbetingelser, tilgjengelig via følgende lenke: https://laposte.fr /medias/sys_master/apache_synchronised/h70/h5a/11453159931934/CSV-Export-Suivi-V1Janv-2019.pdf

Ekspressfrakt: Ekspressfrakt tilbys for enhver bestilling av ett eller flere produkter over USD 200. Vær imidlertid oppmerksom på at produkter som er håndlaget i vårt verksted i Ukraina, ikke er kvalifisert for ekspressfrakt. Hvis du legger inn en bestilling over USD 200, vil kun produkter som ikke er håndlaget i vårt verksted i Ukraina bli levert via gratis ekspresslevering, andre produkter vil bli sendt via gratis standardlevering. 
Vær oppmerksom på at voluminøse produkter (som lerret, horn, skjold, økser eller visse klesplagg) ikke er kvalifisert for gratis levering.

Ekspressfrakt tilbys over hele verden, bortsett fra landene oppført i artikkel 2, og leveres av DHL Express som bruker sine egne generelle salgsbetingelser, tilgjengelig via følgende lenke: https://mydhl.express.dhl/fr/en/legal/terms-and-conditions.html

 1. Leveringstid

Etter at betalingen din er bekreftet, kan det ta opptil 48 timer å behandle og sende bestillingen din. Bestillinger som legges inn etter kl. 11.00 CET vil bli behandlet neste virkedag. Forbrukeren informeres på tidspunktet for bestillingen om at noen produkter er håndlagde på forespørsel og krever en forsinkelse på 2 til 7 virkedager for å lage før forsendelse.

Med mindre annet er oppgitt på nettstedet på tidspunktet for bestillingen og/eller på bestillingssiden og med mindre loven tillater en lengre periode, forplikter VKNG seg til å levere ethvert produkt innenfor leveringstidene vist nedenfor, i henhold til landet produktene sendes til :

 

Landsfrakt til

standard fraktmetode

DHL Express Shipping

USA/Canada

7-15 dager

1-2 dager

Frankrike

7-10 dager

1 dag

Europa (utenfor Frankrike)

7-10 dager

2-5 dager

Resten av verden

10-20 dager

2-7 dager

 

Leveringstidene som er angitt i bestillingen kan være lengre og variere, tatt i betraktning beredskapen for posttjenestelevering og enhver uforutsigbar hendelse utenfor VKNG eller transportøren (f.eks. streik).

 1. Sen levering

 Når det bestilte produktet ikke er levert på eller før datoen som er spesifisert på bestillingsskjemaet eller gitt i GTC, kan Kunden, etter å ha instruert VKNG uten hell om å utføre sin leveringsforpliktelse innen en rimelig tilleggstid, løse kontrakten ved rekommandert brev med mottaksbekreftelse eller skriftlig på annet varig medium. Kontrakten anses som oppsagt ved mottak av VKNG av brevet eller skriftlig informasjon om slik oppsigelse, med mindre VKNG har oppfylt sin leveringsforpliktelse i mellomtiden. Når kontrakten sies opp under disse betingelsene, vil VKNG refundere Kunden for alle innbetalte beløp, senest innen fjorten dager etter datoen da kontrakten ble sagt opp.

Med mindre loven bestemmer noe annet, og med mindre annet er gitt her, kan overskridelser av leveringstid ikke gi opphav til skader eller skadeserstatning av noe slag. VKNG forbeholder seg retten til å videresende Kundens klage til transportøren som er ansvarlig for leveransen, som om nødvendig kan be om ytterligere informasjon fra Kunden angående forsinkelsen.

 1. Leveringssted

Produktene leveres til adressen oppgitt av Kunden ved bestilling. Kunden kan ikke endre leveringssted etter bestillingen. VKNG kan levere produktet direkte til kundens adresse eller til et hentepunkt. Ved epidemi eller annen helserisiko kan pakken stå foran bygget på leveringsstedet (kontaktløs levering). Et ikke-utløpt identitetsdokument kan bes om før levering av produktet. Innen en periode på femten dager fra varsel om tilgjengelighet (varsel om passering, varsel om tilgjengelighet på et hentepunkt, etc.), må Kunden hente det bestilte produktet. Hvis produktet ikke hentes innen fristen og under de angitte betingelsene, kanselleres bestillingen og returfraktkostnadene kan belastes kunden.

 1. Produktets tilstand.

Når Produktet leveres til adressen oppgitt av Kunden ved bestilling, er det Kundens ansvar å kontrollere tilstanden til det leverte Produktet i nærvær av leveringspersonen og, i tilfelle skade eller ufullstendig levering, å "uttrykke forbehold ” om leveransen og eventuelt nekte levering av Produktet til leveringspersonen direkte.

RETURER

 1. Adresse

Produktene skal returneres til følgende adresse: BLGD Entreprise / VKNG,

21 boulevard Kraëmer 13014 Marseille, Frankrike. Ethvert produkt som returneres til en annen adresse kan ikke byttes eller refunderes (unntatt på vår forespørsel). Kunden vil bli bedt om å vedlegge i returpakken en kopi av ordrebekreftelsen eller et håndskrevet dokument som nevner ordrenummeret og prisen betalt for ordren, samt angreskjemaet eller annen utvetydig erklæring om utøvelse av angrerett, en juridisk eller kommersiell garanti, som rettferdiggjør retur av produktet.

 1. Betingelse

Det er obligatorisk å gjøre en bytte- eller returforespørsel på e-post til: kundeservice@vkngjewelry.com før returen sendes. Ellers vil det automatisk bli avvist.

Kunden kan returnere produktet i originalemballasjen, eller i annen emballasje, forutsatt at de tar alle forholdsregler for å sikre at produktet er pakket og beskyttet så vel som det kan være i originalemballasjen slik at det ikke blir skadet. under transport. Med mindre loven bestemmer noe annet, kan ethvert produkt som returneres ufullstendig eller forringet under frakt eller som viser tegn på slitasje eller lukt, ikke byttes eller refunderes til kunden.

I tilfelle en retur som ikke er i samsvar med de juridiske og/eller kommersielle betingelsene som er gitt, vil ingen bytte være mulig og ingen refusjon vil bli utstedt og kunden vil forbli eieren av det returnerte produktet, som de kan hente direkte fra VKNG, eller som vil bli returnert for deres regning innen maksimalt en måned etter meldingen om refusjonsavslaget fra VKNG.

 1. Returkostnader og refusjon

Ved bruk av angreretten, den kommersielle garantien eller en juridisk garanti, vil Kunden kunne velge mellom tilbakebetaling av Produktet eller bytte.

 • Ved refusjonsforespørsel:

Kunden betaler alle fraktkostnader for å returnere produktet. Ved mottak av produktet fortsetter VKNG med full refusjon av prisen på det returnerte produktet inkludert de første fraktkostnadene. VKNG utsteder refusjonen ved å bruke samme betalingsmiddel som den som ble brukt av kunden for den første transaksjonen, bortsett fra hvis de uttrykkelig godtar en annen metode. Vær oppmerksom på at betalinger kan ta opptil 7 virkedager å bli behandlet, avhengig av din bank eller betalingsleverandør. Etter at tilbakebetalingen er utstedt, vil det ta opptil 3 virkedager før pengene blir returnert til kredittkortet eller PayPal-kontoen din.

Ved tollgebyrer for å få tilbake den returnerte pakken, trekkes tollavgiftene fra refusjonen.

I noen tilfeller er det mulig å be kundestøtten om en DHL ekspress returetikett.
Kunden vil bli belastet $21,90 for å motta denne etiketten på e-post. Kunden må pakke om produktet i originalemballasjen og sørge for at pakken blir hentet av DHL Express på et tidspunkt som passer for dem.

Ethvert produkt kjøpt med rabatt er ikke kvalifisert for refusjon. Kunden kan imidlertid be om en kreditnota dersom betingelsene nevnt ovenfor i denne artikkelen overholdes.

 • Ved bytteforespørsel

Kunden skal på forhånd betale alle fraktkostnader for retur av Produktet. Ved mottak av Produktet skal VKNG
vil sende det nye produktet av samme verdi på nytt. Ved bytte til et høyere priset Produkt skal Kunden betale differansen i pris før VKNG sender utvekslingen.
Forbrukeren vil ikke bli belastet med standard fraktkostnader for det nye produktet for en bestilling som er en del av en utveksling. Det nye produktet vil bli sendt som standard forsendelse, under betingelsene som er angitt i "Bestillinger"-delen av vilkår og betingelser.

I tilfelle av tollgebyrer for å gjenopprette den returnerte pakken, vil tollgebyrene bli belastet kunden og må betales før byttet sendes.

I noen tilfeller er det mulig å be kundestøtten om en DHL ekspress returetikett.
Kunden vil bli belastet $21,90 (for USA og Europa) for å motta denne etiketten på e-post. Kunden må pakke om produktet i originalemballasjen og sørge for at pakken blir hentet av DHL Express på et tidspunkt som passer for dem.

 1.  Pakken returnert til avsender

Det kan skje at pakken returneres til avsender.
Hvis årsaken til returen er: "ufullstendig adresse", "avslag fra adressaten" eller "umulig å levere til denne adressen", må kunden betale kostnaden for en ny forsendelse på USD 12,90 for standardlevering.