7 Sacred Stones That Can Help You Financially (2023)

7 pyhää kiveä, jotka voivat auttaa sinua taloudellisesti (2023)


Luotto - Poista roiskeet 


Hyödylliset kiteet voivat auttaa meitä kehittämään omaa aidon vaurauden tunnetta ja lepäämään rauhassa omassa ainutlaatuisessa rikkautemme versiossa, eivätkä vain tuoda lisää rahaa pankkitileillemme. Jokaisella ihmisellä on oma ainutlaatuinen taloushistoriansa ja pyrkimyksensä.


Mitä kiteitä sinun pitäisi sitten vedota, jos haluat tuoda rahaa? On tärkeää pitää mielessä, että runsaan energian skeptisyydellä voi olla henkiset tai tunneperäiset juuret. 

Viking jewelry

On tärkeää huomata, että kun puhumme "kiteiden voimasta rikkauksiin", tarkoitamme myös uskoa itseensä, toivon rajoitusten poistamista ja kiitollisuuden, sisäisen voiman ja henkilökohtaisen voiman paikan löytämistä. Meille voi tulla yllätyksenä, mitä tapahtuu, kun viljelemme kaikkia näitä komponentteja ja lähetämme toiveemme kosmokseen. Tässä on joitain ihania, korkealaatuisia kristalleja joka ei riko pankkia:


1) Sitriini

Citrine jewelry

Sitriinin kristallin kauppiaskivi on täällä kääntääkseen yleisen käsityksen, että raha ja rikkaus ovat luonnostaan ​​​​pahoja. Sitriinin kultainen hohto edustaa voimanpurkausta, hyvää energiaa ja mahdollisten tukosten poistamista aurinkoplexuschakrassa. Voimme alkaa loistaa, kun saamme yhteyden sisäiseen vahvan voiman tunteeseen, kun päästämme irti itsestämme, joka on jarruttanut meitä, ja kun lähestymme elämää eloisalla ja elävällä optimismin tunteella.
2.) Pyriitti 

Pyrite

Huolimatta rikkauksien matkan vaikeudesta, Pyriten onnea tuovat ominaisuudet vievät sinut läpi. Sinun tarvitsee vain katsoa tätä kiiltävää, optimistista jalokiviä ymmärtääksesi, miksi sitä kutsutaan "Fool's Goldiksi". Pyriitti ei kuitenkaan ole naiivi materiaali. Sanotaan, että jos sinulla on negatiivisia tunteita rahasta, tämä kivi auttaa sinua päästämään niistä irti, samalla kun voit virittää omaan dynamiikkaan. Loistava tapa tuoda tämä arkeen on lisätä pieni kivi suosikkijalokivikoruusi, kuten esim. tansaniitti rannerenkaita tai korvakoruja. 

3) Jadeite, vihreä

Jadeite Green

Green Jade on yksi arvostetuimmista ja halutuimmista onnenkivistä, ja se on arvostettu kyvystään saada aikaan rauhallista ja järkevää ajattelua. Vihreän jaden käytöllä kiinalaisessa lääketieteessä ja kulttuurissa on pitkä ja tarinallinen historia, ja kivi itsessään on ilon lähde. Kun on kyse kuninkaallisesta loistosta, Green Jade pysyy pystyssä vihreän smaragdin rinnalla. Vaikka raha-asiat ovatkin ongelma, hellävarainen värinä auttaa sinua pysymään rauhallisena. Sen rauhoittavien vaikutusten ansiosta et tee hätäisiä valintoja, ja onnen ansiosta on helppo houkutella rikkauksia ja menestystä. Pieni jade-riipus kädessäsi kultaiset ketjut auttaa sinua houkuttelemaan onnea.

4) Aventuriini, vihreä

Aventurine Green

Aventuriinin runsaan energian edut ovat kuitenkin paljon rahallista vaurautta pidemmälle. Vihreä Aventuriini tukee sinua, jos haluat enemmän jotain: rakkautta, itsenäisyyttä, aikaa, itsevarmuutta, henkistä hyvinvointia jne. Tämä sydäntä parantava kristalli on loistava poimimaan syvimmät, todellisimmat toiveemme ja välittämään niitä toiveita maailmaan. Kun lisäämme omaa värähtelyämme ja viritämme todellisimpia toiveitamme, asetamme itsemme sellaiseen asemaan, että saamme sen, mitä olemme etsineet. 

5) ametisti

Amethyst

Ametisti tunnetaan rauhan kivenä, joten on järkevää käyttää sitä, jos haluat tuoda lisää rahaa. Tämän lempeän violetin kiven avulla voimme pysyä hengellisesti uppoutuneina jopa kohdatessamme käytännön asioita, kuten budjettirajoituksia. Ametisti on loistava tapa rauhoittaa rispaantuneita hermoja, kun käsitellään taloudellisia ongelmia, ja se on erityisen hyödyllinen henkilöille, jotka kokevat sen seurauksena paljon stressiä ja ahdistusta. Ametisti on voimakas stressinpoistoaine, ja se auttaa sinua myös pysymään linjassa suuremman tarkoituksesi kanssa, mikä voi heikentää todennäköisyyttäsi tyytyä vähemmän kuin ihanteellisiin tilanteisiin.


6) Tiikerin silmä

Tigers eye

Vaikka toiveen esittäminen ja taikuuden kehittymisen seuraaminen on loistava tapa houkutella vaurautta elämääsi, on tärkeää, että säilytät vakauden, keskittymisen ja puolustuskykysi reitin varrella. Tiger's Eye:n hohtaalla on tässä roolinsa. Tiger's Eye on täynnä täyteläistä, tarttuvaa elinvoimaa, ja se tietää juuri, milloin vaeltaa, milloin levätä ja milloin iskeä. Kun käytät tätä kiveä, voit hyödyntää luontaista viisauttasi ja viisauttasi maasta, mikä antaa sinulle vankan perustan elämäsi rakentamiselle. Jotta vetovoimalaki astuisi voimaan, meidän on ylläpidettävä henkistä ja emotionaalista selkeyttä ja vakautta. 7) Kiteinen kvartsi

Crystalline Quartz

Järjen kivi, jota voidaan käyttää arvioimaan ja luomaan uudelleen käsityksesi arvosta. Sen lisäksi, että tunteet vievät fyysisesti tilaa, ne voivat tehdä samoin. Ajattele kirkasta kvartsia perusteellisena puhdistuksena, joka tarvitaan ennen kuin aito rikkaus voidaan ottaa vastaan. Kirkas kvartsi voit tallentaa tarkoituksesi pysyvästi hämmästyttävän kauniiseen kiveen. Tämä virheetön kvartsikide auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja saavuttamaan nopeasti tavoitteesi. 

VKNG Jewelry

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.